Home OM ANNA

OM ANNA

by Anna

HVEM ER JEG?
Mit navn er Anna Ellegaard, og jeg er drivkraften bag Blondfood. Jeg er, efter længere tid i Aarhus, igen blevet en del af min fødeby, Horsens, hvorfra jeg deler min passion for æstetik, naturlig hudpleje, det hele menneske og ikke mindst min passion for at både tilberede og spise god, næringsrig mad.
Min skabertrang er stor, og idéerne hvirvler, hvorfor jeg gerne deler ud af mine mange små projekter, særligt gældende den naturlige hudpleje, som jeg har en stor forkærlighed for.

BLONDFOOD
Blondfood blev til på en sommerdag i 2011. Siden har jeg skrevet mangt og meget, særligt opskrifter, som jeg glædeligt har delt ud her på siden. Jeg stoppede med at blogge i 2013/14 grundet en spiseforstyrrelse, som jeg er kommet ud på den anden side af – ved hjælp af at fokusere på det gode liv, taknemmelighed og det indre. Det er blevet til forskellige projekter, som har hjulpet mig – og som forhåbentligt kan hjælpe andre også – ikke kun i forbindelse med frustrationer, men også i forbindelse med at finde eller udvikle sig selv.
At jeg “kom ud på den anden side” førte til, at jeg i sommeren 2017 igen tog Blondfood op, som siden er blevet transformeret til en livsstilsblog med særligt fokus på et liv i balance, indre vækst, et holistisk udsyn, nydelse, nærvær, naturlig hudpleje og ikke mindst nærende mad. Alt sammen noget, som bidrager til et større velvære i hverdagen og til at nyde ‘det gode liv’, som ikke blot behøver at forme sig som stunder, men som kan opstå som en helhed.

SKABERTRANG & WEBSHOP
Jeg har en skabertrang af kaliber, hvorfor jeg har lavet og designet serien i The New Diary, 12 Week Goal Planner & 100 Days of Gratitude, som taler den den indre vækst, hverdagens taknemmelighed og til målsætningens små mirakler, som fører dig derhen, hvor du gerne vil være i dit liv – hvad enten det gælder dit personlige liv, din karriere eller de ting, du gerne vil opnå for at leve et fuldendt liv, som er dit og ingen andens.
Ligeså er jeg i fuld gang med at lave min egen sæbekollektion, som består af sæber med naturlige ingredienser, som plejer intensivt og som bringer mere velvære ind i hverdagen. Her bruger jeg også de æteriske olier, som bidrager til aromaterapeutiske oplevelser og som opløfter på hver deres måde.
Både mine bøger og mine sæber er i første omgang til salg på Horsens Kunstmuseum og kommer ligeså til salg på webshoppen her på bloggen, som er under opbygning.

INDRE VÆKST
Intentioner, meditation, yoga, loven om tiltrækning, taknemmelighed, visualisering og ikke mindst mindfulness og nærvær fylder en del blandt opskrifterne her på siden. For selv om vi alle gerne vil “frem”, nå vores mål og handle, når vi ingen steder uden at have os selv med. Derfor deler jeg ud af mine erfaringer og mine mange oplevelser med at arbejde med den energi, som omkredser os, som arbejder for os, hvis blot vi arbejder for den. Det er en vekselvirkning, som bringer så meget igen, når først vi har knækket koden – den kode, der ligger inden i os selv, som, når vi lærer os selv bedre at kende, vil vise sig som små åbenbaringer og bidrage til et større kendskab til vores drømme, livsmål og værdier.

SMÅ GLÆDER
Netop denne kode viser sig også i vores taknemmelighed, for praktiserer vi den, kan vi nå milevidt med os selv – og for den sags skyld også med andre omkring os. For teknemmeligheden smitter og den bringer så megen værdi ind i livet – det handler blot om at gribe ud efter den.
For mig handler livet nemlig om de små glæder; dem, vi reflekterer over, inden vi går i seng, og dem, som er med at sætte et smil på vore læber – om end det blot er et indre. Det handler om at leve livet og netop finde og lægge mærke til disse små vidunderlige af stunder, som præger vores hverdag – hver eneste dag.

Jeg håber, du har lyst til at læse med. God fornøjelse. 

Xx Anna.

 

Everything written or pictured on this site is of my creation. Please do not use my content without permission.

Translate »