ABOUT

Jeg hedder Anna & jeg er drivkraften bag Blondfood. Jeg er i mine slut (!) 20’ere, jeg er kunsthistoriker, foodie og i særdeleshed glad for det skrevne ord, mindfulness og pauser i hverdagen, for kultur, nye eksperimenter og mit køkken!

Jeg er vendt tilbage til Blondfood efter en længere pause. En pause, som har givet mig mangt og meget og som har medført en opdagelse af, hvor meget jeg har manglet (og ikke mindst savnet!) at kunne udtrykke mig på min egen lille platform. Det her er mit pusterum, mit space og min ‘way out’, når jeg trænger til ro i hovedet – og til at være kreativ. Det er min flugt ind i min egen lille verden og min mulighed for at pleje det, jeg holder så meget af.

Desuden har de sidste mange år åbnet op for en stor interesse i vores indre, i mindfulness, i de målsætninger vi har i livet samt for de små ting i hverdagen. Dette medførte at jeg i 2016 kreerede min 12 Week Goal Planner samt min 100 Days of Gratitude, som er at finde på min webshop The New Diary , og som jeg launchede i starten af sommeren 2017.

Interessen for ovenstående befinder sig ikke kun på webshoppen og bøgernes univers af mindfulness og listen-to-yourself-praksisser; det kommer i høj grad til at afspejles her på Blondfood – mellem opskrifter og lokale fødevarer – en blanding som jeg i dén grad kan stå inde for, som plejer både mit sind og min sult og som står som to store passioner i mit liv.

Velkommen til(bage)

 

 

Everything written or pictured on this site is of my creation. Please do not use my content without permission.