ABOUT

Blondfood er en ‘gammel’ blog – en blog, som har fået nyt liv grundet min genvundne interesse for sund mad, vegansk mad, lækre, søde sager og for det skrevne ord. Med den tilbagevendende interesse har også interessen i det indre liv vundet indpas. Ikke blot i form af mindfulness, meditation, refleksion og fordybelse, men ligeså i form af interessen i en holistisk tilgang til livet, sundhed og til hverdagen – og dermed en passion for det hele menneske med alt hvad dertil hører.

Holismen, sundheden og refleksionen fylder efterhånden en del herinde, og det med god samvittighed. For gennem udvikling møder øjnene nye blik, og det er disse blik, som Blondfood bærer præg af. Maden får stadig lov at slå sin kærlighed fast; denne gang dog med større omtanke for mig selv, mine værdier og for hele min tilgang til tilværelsen. Maden behøver ikke blot at være en nem og hurtig løsning – helst skal den smage, behage og nære både krop og sind, så vitamin – og mineraldepoterne er fyldt op og kroppen er i balance.

Ligeså bærer Blondfood præg af, at jeg i 2011 fik konstateret laktoseintolerance, hvorfor (næsten) ingen opskrifter indeholder mælkeprodukter. Ydermere fik i 2012 konstateret endometriose, hvorfor jeg gerne undgår rødt kød og i stedet spiser mere eller mindre vegansk, dog sniger der sig tilrider lyst kød og fisk ind i menuen. Disse er to grundpiller i mit liv, som jeg lever efter, og som sikrer mig et optimalt helbred, hvor balancen mellem sødt og sundt og både indre og ydre velvære er i fokus.

Velværen gør sig bemærket i en indgående interesse i den holistiske tilværelse, hvor synet rettes mod det hele menneske og ikke blot mod symptomer. Ligeså indebærer dette en større bevidsthed omkring det jeg både putter i munden, og det jeg putter på min hud, hvorfor du også vil støde på opskrifter på naturlige og hjemmelavede hudplejeprodukter. Æteriske olier, naturlige produkter og årstidens fødevarer er i centrum – godt krydret med sødt og sundt – for det handler om balancen.

 

Everything written or pictured on this site is of my creation. Please do not use my content without permission.