Recent Posts

Small Aspirations

Small Aspirations

Aspire to inspire. Isn’t that what is said? To be able to inspire others by what you do and not merely about what you say is, in my opinion, one of life’s great achievements. To inspire others inspires you keep inspiring yourself, to always become […]

Plan For Positive Changes – How to make the most of 2018

Plan For Positive Changes – How to make the most of 2018

PLANNING FOR A POSITIVE CHANGE? ENGLISH RECAP BELOW Et nyt år har meldt sin ankomst, hvilket indbyder til nye vaner, nytårsfortsætter og nye veje at gå. Nytårsfortsættet som koncept har aldrig tiltalt mig – det virker for mig kunstigt og bliver hurtigt mere en ønsketænkning […]

Post holiday check-in

Post holiday check-in


Trods julen længe er overstået, det nye år er budt velkommen og ligeså er startet vel, har jeg i den grad haft behov for en digital detox – på alle tænkelige områder. Jeg knuselsker julen, idet den indbyder til afslapning, kærligt samvær og til at få fulgt op på nogle af de ting, jeg ikke har nået i december måned. Og alligevel er mit forhold til julen ambivalent; julefrokoster, kollektivitet og påtvunget julestemning. Jovist har jeg været i julestemning; når lysene brændte og gaverne skulle pakkes ind med Dean Martins bløde stemme som baggrundsmusik. Når julesmåkagerne blev bagt og duften af jul spredte sig i hjemmet – eller når teen havde trukket og der serveredes julekugler og hjemmebagt julekage. Jovist har jeg været i julestemning, og så alligevel ikke helt. Det finurlige ved julen for mig er, at jeg elsker at give gaver. Jeg elsker at finde lige præcis dét, som jeg synes en anden skal have; dét jeg ved, de mangler (eller ikke ved, de mangler) og det, jeg ved, de vil blive glade for. Lige netop den del af julen er jeg vild med; hyggen og glæden ved at give.

Og så til “alligevel”. For alligevel føler jeg altid en travlhed i julen, selv om jeg gør mit bedste for at få købt gaverne i g o d tid – og selv om jeg ligeså gør mit ypperste for at gøre plads til hyggen. Travlheden ved de sidste gaver, som blot er en lille ekstra ting, bare fordi… Travlheden ved forberedelsen til både juleaften – og frokost. Travlheden ved at “glemme” at tage sig tid til sig selv. Heldigvis tog jeg mig den frihed at lave en spadag, ganske enkelt for at komme ned i gear og føle forkælelsen trænge ind i både krop og sind. En vidunderlig stund med plads til tanker, refleksion og til blot at mærke kroppen og nydelsen – i bund og grund en del af dagligdagens mindfulness, som jeg elsker så højt.

Mellem jul og nytår og selv her i starten af det nye år har jeg i den grad praktiseret mindfulness i alle afskygninger. Blot glæden ved at lave en kande te, slænge sig i sofaen med et lunt tæppe og en kop varmende fuldmånete har gjort underværker. Jeg har fået læst Dan brown nye bog Oprindelse og tilmed bestilt to nye bøger, som jeg tænker snart at tage hul på. Ligeså har jeg fået gang i Nattergalen af Kristin Hannah, taget hul på min Goal Planner, lavet en plan for 2018 og i bund og grund bare nydt at gøre nogle af de ting, som jeg synes er så vigtige at gøre op med i starten af et nyt år.

Dermed et check-in og et godt nytår til jer alle ♥

ENGLISH RECAP
Despite the fact that Christmas is over and the new year has been welcomed I have truly been in need of a digital detox. I love Christmas as it truly invites us all to cosy up, relax and just enjoy the togetherness and a follow up on some of the things I haven’t been able to do during december.

And yet my relationship with Christmas is ambivalent; Christmas lunches (which is a tradition in Denmark), collectively and imposed cosiness is expected, even though I sometimes just need to digest the impressions and all the things happening around me. I h a v e been in the mood for Christmas, especially when baking with Dean Martins soft, honey voice in the background, I have wrapped all Christmas gifts at once, which I love to do and I have baked Christmas cakes served with the most wonderful full moon tea. It’s the business related with christmas that I’m having a hard time coping with. I try not to be too busy, why I do almost all my Christmas shopping in November or in the beginning of December.
Luckily I took the time to do a home spa, which was the most wonderful thing I could do for myself. Truly getting to feel my mind and my body, just spoiling my senses ans doing some every day mindfulness all in one.

I have even finished Dan Brown’s need book which I loved! I love reading but it feels as I haven’t had the time to do it the last couple of months, why a good book, a cosy blanket and a warming cup of tee have worked miracles. That has been my daily mindfulness and is truly one of the things I want to do more of this year.

Hereby a check-in and a happy New Year to you all ♥

Yoga & Meditation Home Spa / With Video

Yoga & Meditation Home Spa / With Video

Lige om lidt er det jul. Om blot nogle få dage.. Jeg kan knap forstå, at juleaften venter lige om hjørnet, mens jeg pakker de sidste gaver ind til lyden af “Driving home for Christmas”. Trods julens travlhed handler den for mig i høj grad […]

Tuesday Ten: Christmas Pressies for The Strong Woman

Tuesday Ten: Christmas Pressies for The Strong Woman

Har vi ikke alle sammen en stærk kvindelig figur i vores liv? En mor, en veninde, en søster, et familiemedlem eller blot en, som vi ser op til, som fylder os med kærlighed og styrke? I mit tilfælde er denne kvinde min mor. Hun har […]

The Jade Roller – Why You Should Use This Amazing Skin Care Tool

The Jade Roller – Why You Should Use This Amazing Skin Care Tool

jaderullejaderulle
ENGLISH RECAP BELOW

Sidste onsdag kom jeg hjem til en vidunderlig overraskelse fra Yogalove.dk, nemlig denne jaderulle. Jeg har længe haft øjnene på en sådan, da den bliver lovprist verden over for sine skønne egenskaber. Det siges nemlig, at jaderullen både køler, opstrammer og bearbejder et hævet ansigt og i særdeleshed øjenomgivelser; efter for lidt søvn, for megen travlhed eller for blot for effektens skyld – uanset tidspunkt.

JADERULLENS EGENSKABER
Inden for krystallernes verden er jadestenen kendt for at balancere dit chi (eller qi); din krops energisystem – hvorfor jaderullen også kendes som en chirulle – eller en chi roller. Jaderullen har sin oprindelse i Kina og er blevet brugt i århundreder til at stimulere mikrocirkulationen samt musklerne i ansigtet. Når du stimulerer og styrker hudens mikrocirkulation, styrker du ligeså hudens cellevæv og efter et stykke tid vil du opleve den opstrammende effekt samt en strålende hud dette lille vidunder vil give dig.
Ifølge kinesisk medicin vil enhver kropslig og mental ubalance indikere, at dit qi er ude af balance, hvilket jaderullen, samt en holistisk og alternativ tilgang til at rette op på dette, vil hjælpe på – foruden at praktisere den nødvendige ’self care’, som er medvirkende til at opretteholde balancen; at spise sundt og varieret, dyrke motion og få nok søvn, huske at slappe af og tage tid til dig selv og selvfølgelig drikke rigeligt med væske. Som selvfølge behøver man ikke være spirituel anlagt, tro på krystallernes effekter eller have interesse for hverken kroppens meridianbaner eller chakraer for den sags skyld. Man behøver blot at bruge jaderullen morgen og aften – også selv om der ikke ligger en dybere mening bag. Den er lavet til alle, der ønsker at optimere hudens udseende, så se den som et redskab til at være den bedste udgave af dig selv udadtil – eller blot som et redskab som fremmer din velvære og som kommer med en ekstra bonus.

Jaderullen er kendt for en længere række egenskaber end blot at balancere dit qi: den vil forbedre din blodcirkulation og hudtone, forbedre hudens elasticitet, detoxe din hud ved at fremme lymfedrænage og dermed fjerne hævelser og affaldsstoffer, den vil reducere rynker og mørke rande under øjnene (lige noget for mig), fjerne giftstoffer og tilmed reducere og stramme porerne op.
Udover disse vidunderlige egenskaber, vil jaderullen fungere som en mild ansigtsmassage, som, hvis det udføres regelmæssigt, er kendt for ligeså at fjerne hævelser, stimulere hudens collagenproduktion og dermed øge hudens elasticitet. Desuden skaber den en større blodcirkulation, hvorfor man hurtigt ser, at huden får mere glød, mere udstråling og generelt ser sundere ud. Desuden har jaderullen en positiv effekt på vores nervesystem, ligesom meditationer kan have det, hvilket blot er endnu en positiv effekt af jaderullen. En vidunderlig egenskab ved jaderullen er, at den løsner op for de spændinger vi måtte gå med i ansigtet; i vores pande, omkring vores øjne og i vores kæbe. Disse ting giver ikke kun spændinger, de kan ligeså være medvirkende til at give rynker, hvorfor jaderullen vil være et formidabelt redskab til forebyggelse af disse, idet den er helt og aldeles et naturligt produkt.

JAMEN VIRKER DEN?
Ja, det gør den. Jeg har for det meste haft min jaderulle liggende i køleskabet. Stenen i sig selv er kølig, dog vil den som selvfølge aftage hudens varme, når den bruges. Jeg lider utroligt meget af mørke rande under øjnene; jeg har tynd hud ved øjenomgivelserne, hvorfor hverken mere vand, mere søvn og mere balance hjælper på det. Men jaderullen synes at kunne noget, og dette noget kan jeg endnu ikke helt sætte ord på hvad angår mine mørke rande, dog kan jeg blot konstatere, at det er som om, min hud er blevet finere i dette område. Desuden køler den vidunderligt min øjenomgivelser og fjerner nærmest øjeblikkeligt enhver hævelse, der måtte være forbundet med for lidt søvn.

Jeg er ret tryllebundet af jaderullen. Ikke blot hjælper den på mine øjne, jeg kan også konstatere, at jeg har fået meget mere glød i mit ansigt. Det ligner, at jeg har fået en smule farve i ansigtet trods den manglende sol, hvilket jeg ser som et overordentligt plus til jaderullens fordel. Jeg er overrasket over dens effekt på min hud; ikke nok med, jeg har fået mere glød, ligeså har den på kort tid formindsket mine porer, som jeg har haft tendens til at bøvle lidt med.
Jeg elsker at bruge jaderullen næsten som det første om morgenen. Den er blevet en fast del af min morgenrutine, hvor jeg anvender den efter at have renset ansigt og derefter påført min serum eller creme. Den medvirker ganske enkelt til, at serummet/cremen trænger længere ind i hudens lag, hvorfor dette vil optages bedre og du vil have større glæde af dine hudplejeprodukter. Ligeså er det en vidunderlig måde at starte dagen på; med en gang blid, kølende ansigtsmassage, som både kvikker op og giver en udstråling, jeg aldrig har turdet drømme om før.

JADERULLEN ANVENDES SÅLEDES
Jeg anvender jaderullen både morgen og aften for at opnå både det bedste resultat samt den størst mulige velvære. Jeg renser ansigtet helt fri for dagens makeup og påfører derefter min serum og min ansigtscreme. Herefter ruller jeg jaderullen for at både serum og creme optages bedre i hudens lag. Jeg ruller med jaderullen i 5 – 10 minutter afhængig af, hvor god tid jeg har. Finten er ikke bare at rulle rundt; faktisk skal man rulle på en helt bestemt måde; nemlig horisontalt. Finten er nemlig at dele ansigtet op i to og derefter rulle indefra og ud og: fra underlæben, ned mod hagen og ud mod dit øre – fra læbekanten mod øret – fra næsen mod øret – fra øjenkrogen mod øret – fra øjenlåget mod øret – fra det midterste af din pande mod øret. Husk altid at der blot skal rulles mod øret. Tag så den anden side af ansigtet på præcis samme måde. halsen skal også gerne rulles; her ruller man blot fra kæben ned over halsen mod brystet, vertikalt, – og på siden af halsen ruller du mod skuldrene. Simple as that.

Jeg er blevet så glas for min jaderulle, at jeg næsten ikke tror, at jeg kan undvære den. Bare den glød den tilfører mit ansigt er helt uundværlig, idet jeg føler mig meget bedre tilpas både morgen og aften – og faktisk hele dagen igennem. Min hud og min udstråling har i dén grad fået et boost; og det af slagsen der er helt og aldeles naturligt. Ingen kemi, ingen parabener og ingen andre dårlige sager, som din hud ikke gavner af – du sælger selv, hvad du plejer din hud med – jaderullen gør resten af jobbet.

Min jaderulle kommer som sagt fra den fineste yogashop; Yogalove.dk, hvor der er masser af lækre hudplejeprodukter, yogatøj, yogaudstyr og andre fine ting, som er forbundet med en sund tilværelse – tilmed med et holistisk twist, hvis man vælger at kigge efter dette. 

jaderulle

THE PROPERTIES OF THE JADE ROLLER
Last Wednesday I came home to a wonderful surprise from Yogalove.dk; a jade roller which I have been looking at for quite some time. It is well-known to many beauty connoisseurs and has slowly found it’s way out in the world of all of us who loves beauty and skincare and who truly cares about this without being connoisseurs. It is in particular well-known for its abilities to tighten the skin, providing a wonderful bright glow and for reducing the puffiness that some of us experiences after too little sleep or after a busy day.
In the world of crystals and holistic health the jade roller is known for it’s ability to balance your chi (or qi) which is your body’s energetic life force. According to ols traditions within Chinese medicin, your qi will tell you if there’s anything in your mind and body there’s out of balance. If you experience fatigue, muscle aches, head aches or anything like that, it’s your unbalanced qi that is trying to reach out. Of course you will have to practise self care in order to keep the balance; eating health and varied, exercise, get enough sleep, relax, drink enough water and take some time off to just be you. You don’t have to be holistic in any way, believe in crystals or alternative treatment to use the jade roller – all you need to do id use it and you will benefit from it’s magical touch.

Using the jade roller frequently will improve your blood circulation and skin tone, improve the elasticity of your skin, detox your skin, remove puffiness, tighten your pores and reduce dark circles and wrinkles.
Furthermore the use of the jade roller will be substituted for an facial massage. If using frequently it will improve the production of collagen, improving the skin’s elasticity and improve the blood circulation which will lead to a brighter healthier-looking skin. Moreover the jade roller has a highly positive effect on our nervous system – like some meditations have. Another property of the jade roller is that it loosens up the tensions we might have In our face; in our forehead, in our jaw and around our eyes, why it is important to roll the jaw line as well. Not only can the tensions contribute to a priming head ache or tensions in our jaw; it can too contribute to wrinkles and fine lines that present themselves over the years. The jade roller is an amazing tool to loosen up – and it is totally natural – just another bonus.

BUT DOES IT WORK?
Yes, it does. I usually have my jade roller in the fridge, keeping it cool. The jade stone itself is cool, but of course it will absorb the heat from the skin when used. I suffer from dark circles under my eyes, and I can see a difference from before I started rolling till now – it seems that my skin has become finer. I am spell bound by the jade roller. Not only does it help my puffy dark circles, it too has given me a wonderful, bright glow to my face and it has tightened my pores, almost making them go away.
I use the jade roller as the first thing in the morning. It is a wonderful way to start the day and it has become a regular part of my morning and evening routine.

HOW TO USE THE JADE ROLLER
I clean my face using my normal skincare routine. Then I apply my serum and my day/night cream and afterwards I start rolling – whatever you chose to hydrate your skin with; serum, cream oil, it will penetrate into the skin much deeper. I roll for about 5 – 10 minutes depending on how much time I’ve got. You don’t just roll, you divide the face into two parts rolling from the inside out – from the chin towards your ear, from your nose towards you ear and so on. When rolling the face: roll horisontal – but don’t forget to roll your neck and jaw line; this time vertical. It is as simple as that.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Yogalove.dk 

Weekly Update – Plus Minus of The week

Weekly Update – Plus Minus of The week

SOME DAYS YOU JUST HAVE TO CREATE YOUR OWN SUNSHINE Selv en jubeloptimist som jeg har dage, hvor min konto er i minus; at få det forkerte ben ud af sengen lærte jeg for mange år siden handler om indstilling, dog er der dage og […]

Video: Homemade Scented Candles

Video: Homemade Scented Candles

Julen byder på masser af hygge – både morgenhygge rundt om bordet med kalenderlyset tændt, eftermiddagshygge med dertilhørende hjemmelavet konfekt og en dejlig kop varmende te, aftenhygge med brætspil og risengrød og selvfølgelig adventshygge hver eneste søndag i denne dejlige måned. Julen indbyder i al […]

Tuesday Ten: Christmas Presents For The Silver Fox

Tuesday Ten: Christmas Presents For The Silver Fox

tuesday tenDet er blevet tid til endnu en Tuesday Ten; første del af tre, nemlig julegaveidéer – denne gang til silverfoxen; din far, din mand, din onkel, din bedste ven eller blot en kærlig tanke til én, du holder af. Trods jeg anser mig selv for at være god til at indkøbe gaver med stor omhu, møder jeg alligevel sommetider en klap, der er gået ned – jeg løber ganske enkelt tør for inspiration i juletravlheden. Derfor deler jeg de næste tre tirsdage idéer til julegaver – til dig der, ligesom mig, mangler inspiration, dig der mangler en ekstra gave eller dig der blot søger nye idéer.

Pulsur fra Garmin til løberen, cykelrytteren, atleten, tenniselskeren eller ham, der blot elsker at keep track og holde sig i gang.

Watch winder i stilet rosentræ til silver foxens kæreste eje; sine ure, der selvfølgelig skal bo lige så pånt og behageligt som ham selv.

Lækker, gammeldags & luksuriøst shaver sæt i horn til ham, der har alt (også skæg).

Hyggelige og fine slippers til de kolde aftener foran pejsen.

Lækker kalender fra det fashionable London brand, Smythson – i ægte læder med plads til alle hans billion dollar ideas – og til adresser, i tilfælde af at silver foxen er oppe i alderen 😉

Bestsellerforfatteren Dan Browns nye bog Oprindelse til den læsende hest, som ynder at slappe af.

Beauté Pacifiques lækre anti-age ansigtscreme til mænd i deres bedste alder.

B&Os lille, smarte BeoPlay A1 transportabel højtaler til badeværelse, natbordet eller kontoret.

Kolbebrygger til den kvalitetsbevidste, authentic living kaffedrikker – og (gerne) elsker.

Den nye udgave af Bezzerwizzer til bezzerwizzeren som ved eller gerne vil vide a l t.

tuesday ten

It’s time for another Tuesday Ten; this time the first part of three where I share my gift ideas for the silver fox; your dad, your uncle or just someone special. 

Sports watch from Garmin for the runner or the athlete.

A classy watch winder in rose wood, so stylish – and a dream of every silver fox out there – and his watches too. Why shouldn’t they “sleep” as comfortable as himself?

Beautifully crafted old fashioned shaver set for the man who has everything (beard included).

Cosy, nice and warm slippers for a night in front of the fire.

A clean, stylish and neat daily calendar from the fashionable London Brand, Smythson, for all his billion dollar ideas.

Origin from the bestselling author Dan Brown – on sale at Waterstones if you’re fast.

Beauté Pacifique’s amazing facial cream for a man in his best age.

The stylish, small and handy transportable speaker; the A1 from B&O.

A nice, clean and authentic living coffee brewer for the quality minded coffee lover.

Bezzerwizzer Deluxe Edition for the silver fox who hungers for more knowledge – or just for the one who knows it all before hand.

 

 

 

Weekly Update – Plus Minus of The Week

Weekly Update – Plus Minus of The Week

SOME DAYS YOU JUST HAVE TO CREATE YOUR OWN SUNSHINE Selv en jubeloptimist som jeg har dage, hvor min konto er i minus; at få det forkerte ben ud af sengen lærte jeg for mange år siden handler om indstilling, dog er der dage og […]


My Diary

Everyday Breaks

Everyday Breaks

Sommetider har vi alle brug for en pause. En pause fra hverdagen, en pause fra arbejde, en pause fra det liv, man egentligt elsker – og det er okay. Faktisk kan en pause gøre underværker. Et kærkomment break fra det, du beskæftiger dig med, kan virke både udfordrende og oh so lovely – for vi har alle brug for disse små afbræk. Når jeg sidder hjemme og arbejder er mine pauser hellige. Jeg vil helst ikke forstyrres, og jeg nyder at få luft til hovedet, vind i håret og ro på mine tanker. De små breaks fylder mig med mere energi og mere overskud, og jeg vender som regel tilbage til min computer med fornyet energi og endda sommetider løsninger på problemstillinger, jeg er stødt på – fordi de små afbræk åbner op for en refleksion, som jeg er dybt overbevist om, at vi ikke kan og ikke skal være foruden.
Nedenfor deler jeg lidt ud af de ting, som virker for mig, når jeg kal have en pause i hverdagen.
Refleksion i hverdagen
Refleksionen er for mig en del af en ultimativ pause, hvor jeg mentalt trækker mig tilbage. Sommetider implementerer jeg endda en sådan pause i min kalender, således jeg virkelig får afsat tid til at reflektere over de ting, jeg har brug for at sætte i perspektiv. Det kan være alt fra problemstillinger, jeg støder på i løbet af min dag til at reflektere over, hvordan jeg får inkorporeret mere yoga og meditation ind i min morgenrutine – eller endda over hvordan jeg planlægger den næste uge bedst muligt. Refleksionen kan, hvis man vil, som selvfølge også åbne op for dybere refleksioner over livet, tilværelsen, valg, fravalg og de ting, man ønsker at opnå i livet.
Notesbogen
Når jeg holder disse mentale pauser, har jeg altid en lille notesbog ved min side. I denne nedskriver jeg de forskellige tanker, jeg gør mig undervejs om de ting, jeg bruger tid på at tænke over. Ligeså fungerer den som en lille visualiseringsbog, for jeg er en drømmer af den slags, som ser muligheder overalt. Dette er for det meste en gave, men hvor skal jeg passe på, at mine tanker ikke går på bjergvandring. Notesbogen er her særligt nyttig, da jeg kan skrive mine vandrende tanker ned, således jeg nemmere får styr på dem og kan skelne mellem det, der er realistisk og det, der endnu ligger uden for rækkevidde. Som oftest læser jeg mine noter igennem på et andet tidspunkt på dagen, ganske enkelt for at gennemskue, om mine vandre-tanker er nyttige, idérige og anvendelige, eller om de blot er drømmende og irrelevante for de ting, jeg står over for.
Tid og sted
Sommetider skal en pause ikke skemalægges; sommetider skal den blot tages – og det for at glemme tid og sted for en stund. Det er en gave at kunne vende sig væk fra hverdagen og blot tage den tid, man har behov for, til at reflektere, at læse en bog, blot at kigge ud i luften eller gå en tur, som man endnu ikke ved hvor ender. Jeg gør det særligt på ferier, hvor både min krop og mit hoved er gået så småt på standby – og det er jo lige netop det en ferie er til for; at kunne koble af. Trods det som oftest hører ferierne til, forsøger jeg er gøre det i min hverdag også – dog ikke hver dag, da jeg meget sandsynligt ellers ikke ville få lavet ret meget (ahem… !). Dog er det vidunderligt at tage sig selv i at glemme tiden og blot nyde bølgernes skvulp, vindens sus, fuglenes sang eller menneskers diffuse samtaler i byrummet.
Andre steder – andre tanker
Jeg går ret mange små ture i løbet af en uge, hvor jeg undlader at have enten ingen eller for meget musik i ørerne. Vi bor med vand omkring os, hvor jeg næsten altid går omkring vandet på den ene eller den anden måde. Forleden tog jeg min gode veninde under armen og vi tog til en lille, hyggelig strand, købte kirsebær og friske ærter på vejen og nød bare solens stråler og det selskab, hvor man ikke behøver at sige så meget. Dage som denne elsker jeg, og ofte dapper jeg endda selv ud med lidt frugt under armen og min lille notesbog.
Meditation
Jeg forsøger at implementere mere meditation i min hverdag – simpelthen fordi jeg oplever en kæmpe indre ro – både når jeg er i gang og efterfølgende ligeså. Det er helt vidunderligt at kunne trække sig helt ind i sig selv og opleve, at man nærmest går i et med rum og tanker. Dog skal jeg være bevidst om, at jeg skal have taget mig nogle pauser i løbet af dagen, inden jeg mediterer – eller ganske enkelt gøre det fra morgenstunden, hvor jeg endnu ikke er gået i gang med dagens gøremål. Det er en vidunderlig ting at plotte på sin to-do liste, som jeg er sikker på, de fleste af os vil have rigtig godt af.
Kaffedaten
Ingen pauser i læbet af en uge kan eksistere uden en kaffeaftale. Som oftest mødes jeg med min kærestes dejlige lillesøster, som heldigvis er gået hen og er blevet en rigtig god veninde. En kaffeaftale med en kær ven eller veninde kan, i al fald for mig, både inspirere mig og give mig et stort pust af fornyet energi. Vi er kæmpegode til at snakke idéer og inspirerer hinanden med vores påfund og snak om de ting, vi gerne vil, eller det, vi går og tænker på at gøre. Det er virkelig en gave at have en veninde, hvor snakken tilnærmelsesvis altid falder på en diskussion af idéer, tanker og visioner, da jeg altid går derfra og føler, at vi begge har fået sparret med hinanden og tilmed har fået en hel del ud af det.
Jeg håber, I kan finde inspiration til både at koble af finde tid til de små pauser i hverdagen. Hvordan holder I jeres pauser? Har I bestemte ritualer eller hvordan foregår jeres afbræk?