+ At lave disse veganske bliss balls og forberede mig på morgenmøde omkring private labels i morgen formiddag.

+ At afprøve min hjemmelavede shampoo – og conditionerbar for anden gang. Jeg vaskede sidst hår med det i mandags (!) – og det er ikke engang blevet træls at se på endnu. Jeg klapper mig selv lidt på skulderen over den succes.

+ At nørde med mit nye, gamle analoge kamera. Jeg skal udenfor og tage lidt billeder i dag af nogle hyggelige små gader i byen – og så må vi se, om jeg har nailed det der med lysmåleren rigtigt.

søndagsdateJEG GLÆDER MIG TIL…

+ At spise de her bliss balls, som jeg har gang – og ikke mindst til mødet i morgen, som jeg glæder mig meget til.

+ At lave galette med friske figner en aften i næste uge. Måske det skal være en fredag-aften-to-do, så jeg kan nyde den lørdag i godt selskab. 

+ At lave MOIRAIs webshop om. Billederne er taget, nu skal de bare lægges på. Først når jeg kan se det færdige resultat, kan jeg helt vurdere, om de skal fritlægges, Nu må vi se. Bum. bum. 

+ Madklub med vidunderlige Karina og hendes ligeså underskønne søn, Anders på onsdag. Karina er et ligeså stort madøre som jeg – og det handler om kvalitet og smag. Det er skønt at dele den passion med en ligesindet. I denne uge lavede vi gyozaer og i næste sludrer vi om pasta med hjertemuslinger. Eller ramen. Eller dumplings…

JEG DRØMMER OM…

+ Japan. Japan is on my mind! Og jeg ved ikke helt hvorfor. Måske har jeg ‘udetrang’ – måske, og meget sandsynligt, har jeg mere en art af en ‘opdagelser-gør-mig-klogere-trang’, som jeg gerne vil have stillet. 

+ Mere kreativitet! Jeg har denne weekend været helt nede at røre ved flow og alt det, der hører til. Jeg har knoklet igennem og i allerhøjeste grad nydt det. Drømmen er, at hver dag kan være som denne. Her befinder jeg mig godt – i mit es. 

søndagsdateJEG ER TAKNEMMELIG FOR…

+ Mit nye kamera. Av (!) hvor er jeg virkelig glad for det! Jeg glæder mig som et lille barn til at få billederne fremkaldt, når jeg er færdig med at skyde filmens 36 billeder.

+ Ting, der starter og ting, der stopper. Alt har en tid og nogle gange er det ikke tid – eller også har den været. Derfor er der heller ikke nogen M og jeg længere – men det der var, var i allerhøjeste grad berigende. 

+ Friske figner! Åh hvor jeg elsker denne årstid, hvor striktrøjerne stille begynder at komme frem, hvor jeg stadig dalrer rundt i ballerinaer og hvor jeg kan få disse underskønne friske figner, som jeg tilnærmelsesvis kommer i alt, jeg kan komme af sted med. 

+ De tørrede blomster jeg har fundet rundt omkring, som nu pryder både min stue, min gang og mit soveværelse. 

+ Min mama! Og at vi nu endnu engang får en serieaften op at køre, når den nye danske serie, DNA, starter på Tv2 på mandag. Jeg glæder mig til daal (hvis jeg når at lave det) og til aftente – men allermest glæder jeg mig til min mors selskab. 

Skøn søndag til dig – må den blive ligeså dejlig, som jeg spår, at min bliver. 

Xx A