+ At tænke mangt og meget over gode stunder med nær familie. Når man sådan løber ind i sygdommens klør, reflekteres der naturlig mere – og måske endda på et andet plan end hvad dagligdagen byder. 

+ Og drikke min morgenkaffe. Sjovt nok. Den er jeg svært glad for – og hvorfor så lave om på det?

+ At bruge denne fine formiddag på at undersøge hvad der sker i Berlin i den weekend i august, hvor vi skal af sted. Allerede nu tegner det alt, alt for godt med både elektronisk og klassisk musikfestival samt Berlin Biennale.

JEG GLÆDER MIG TIL…

+ At lave raw brownie en af de kommende dage. Nogle gange mangler jeg virkelig en sød snack til min eftermiddagskaffe – det burde den kunne råde bod på de efterfølgende dage.

+ Og måske endda disse hormonbalancerende bliss balls med cashewnødder – en af mine absolutte favoritter.

+ Fordybelse og læsning af Patti Smiths lille lommebog, Hengiven, som jeg har klikket hjem. Lige lukt siddende i sofaen med Melody Gardot på repeat og en kop te ved min side. Og allerede nu lyder det til, at jeg har taget hul på de koldere efterårsdage, som jeg (også) ser frem til.

+ Behøver jeg at sige Berlin? Jeg stopper nu. Stopper. Helt. Lidt. Måske.

JEG DRØMMER OM…

+ En indbygget bogreol fra gulv til loft, hvor alle de historier, fortællinger, erfaringer og alt det liv, man har taget med sig, får lov at stå – i mindet om hvad de hver især har bidraget med.

+ To og to og indbyrdes forståelse og forstand.

JEG ER TAKNEMMELIG FOR…

+ Al den tid jeg har fået sammen med min kæreste morfar.

+ Gode kollegaer som i sandhed forstår, når det brænder på.

+ Vidunderlige veninder – og vidunderlige M.

+ Partnerskab, forstand og fortrolighed.

+ Smukke haveblomster som jeg har fået foræret af en kær veninde.