Søndagsdate

Søndagsdate

JEG ER I FÆRD MED…

+ At slappe af. Sådan rigtig meget slappe af. Maj måned har været vanvittig og har budt på tre markeder/messer, masser af produktion, forberedelser og køren frem og tilbage. Jeg har fri i dag og i morgen og har absolut ingen andre planer end at passe på mig selv, gå til frisør, tage i Silvan, drikke spandevis af kaffe og ligge på sofaen med Sapiens.

+ Noget så ophidsende som at vaske sengetøj, håndklæder og viskestykker.

JEG GLÆDER MIG TIL…

+ At lave bananvafler til frokost med kokosflager og hampefrø. Uhm!

+ At drikke stempelkaffe fra La Cabra.

+ For alvor at komme ned i gear og give mig meget mere lov til blot at ligge på sofaen, end jeg har gjort de sidste to måneder. Disse dage bliver revanche-dage og jeg glæder mig allerede.

+ Min videre læsning i Yuval Noah Hararis bog, Sapiens. En bog om evolution, homo sapiens’ tilblivelse, kultur, religion, fauna, samfund og alt det, der har formet os til dem, vi er i dag.

+ At spise tærte og caprese salat i aften.

JEG DRØMMER OM…

+ Udstillingsåbning på Aros på tirsdag.

+ At lave lidt ændringer i mit køkken; blandt andet få et bordplade op på en væg, hvor intet er, samt nogle hylder til sylteglas, en plante og kaffe, for God’s sake.

søndagsdate

JEG ER TAKNEMMELIG FOR…

+ At have deltaget i tre forskellige markeder/messer her i maj måned og at have nået mit mål: at komme i mål. Det har været en krævende måned, som jeg har set meget frem til.

+ At have mødt mange søde kunder, nogle som endda har fuldt med siden MOIRAIs spæde start.

+ Og ligeså at have stiftet bekendtskab med små, selvstændige virksomheder, som alle deler ud af deres passion. Det er en gave at møde andre, som kender til den varen, man omgiver sig i – i mit tilfælde mennesker, som er samme sted som jeg eller dem, der er nået derhen, hvor mine delmål ligger,

+ Mine nye, lille figenplante af en art, som ved Gud håber, jeg kan holde liv i. Den skal op på en af hylderne i køkken, når de kommer op at hænge.

+ Min mor, som er en evig støtte, som hjælper hvorend, hun kan og som lægger øre til frustrationer, glæder og nyt tiltag med stor begejstring (som jeg sommetider mistænker hende for at være påtaget ;-)). Love u mom <3Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »