Glimt af lykke

Glimt af lykke

Hverdagens små glimt af lykke indfinder sig sommetider i de mindste ting. Det er netop det, glimt af lykke handler om; at værdsætte disse øjeblikke, huske dem og forevige dem.

Øverste billede: Midt i al ræset blev der tid til en dejlig middag med en af mine skønne piger. Vi fik tapas: burrata, varmrøget laks, avocado, caprese, bønnesalat og god vin. Vores tapastradition er en af de små ting, jeg glæder mig over helt ind til benet. Det er skænt at vende stort og småt i dejligt selskab – det bliver vi aldrig for gamle til. 

glimt af lykke
Jeg har fundet sommerskoene frem og (næsten) hele maj har budt på åbne sko og bare fødder. Endelig forår – om end solen gemmer sig lidt ind imellem. Og så har jeg købt ny kaffemaskine, som jeg længe har haft en godt øje til – dertil kaffekaspler fra Made by Mama. Særligt Huehuetenango-kaffen er jeg blevet svært glad for.

glimt af lykke
Sommerudsigt fra mit vindue på 3. 

glimt af lykke
Efter Finders Keepers i sidste weekend spiste jeg med søde piger fra mode – og smykkebrandet laøhle. Vi hentede vin i Føtex, mad hos Mr. Mums og kørte ud til Ballehage, hvor vi nød den sidste aftensol. Pigerne hoppede i vandet, jeg så på og alt var fryd og gammen. Jeg glæder mig til mange flere sommeraftener som denne. 


Solnedgang set fra badebroen ved Ballehage.

glimt af lykke
Sidste mandag tog jeg mig en halv tiltrængt fridag, efter en weekend med messe, og lavede blandt andet syltede rødløg – en absolut favorit til snittegrønt og superfood salater, som jeg praktisk talt har levet af hele maj. 

glimt af lykke
Efter 8 ugers forårshi blev mine sæber færdige i sidste uge. Det betød, at jeg kunne lave håndskrevne labels, pakke dem ind og endda tage et stykke fra til mig selv. Alle sæber er lavet med ler, som skånsomt renser huden i dybden.

glimt af lykke
Nye fade fra Kodanska, som jeg fandt og snuppede med mig på Finders Keepers. Det er stadig blot prototyper, men er de ikke flotte? 

glimt af lykke
Parisermarked i Latinerkvarteret i Aarhus og søde Mille Rubow, som laver de fineste smykker. Heldigvis artede vejret sig, og vi havde solskin det meste af dagen.


Søndagsfrokost inden jeg bevægede mig på rådhuset for at stemme til EU valget: Bananvaffel med æblekompot, kokosflager og hampefrø dertil urtete, Sapiens og Melody Gardot. 

 2 thoughts on “Glimt af lykke”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »