To do’s // Uge 8

To do’s // Uge 8

NY TO-DO LISTE
Jeg begynder at se en finte i at dele min to-do liste her på bloggen, både af den årsag, at det giver mig ro og overblik at få mine, til tider, krusedulrede lister, renskrevet, men også grundet, at jeg gerne vil kunne kigge tilbage på, hvad jeg egentligt har nået de pågældende uger. Jeg skriver dagligt i min log-bog, som også er den, I ser på billedet ovenfor, hvilket er en stor tilfredsstillelse i sig selv. Den skaber (også) overblik over alt det, jeg har lavet, dog skriver jeg altid mine to-do lister i min Goal Planner, som jeg bærer med mig rundt, nærmest hver end jeg går. To-do listerne er dog altid for dagen, her skriver jeg en MIT og dernæst en liste over det ting, jeg gerne vil have gjort. Det er enormt effektivt, dog har jeg manglet et samlet sted, hvor min to-do liste for ugen er at finde. Det siger jo sig selv, at nedenstående gøremål ikke kan gøres på en dag – og da slet ikke med job ved siden af. Derfor kommer der nu (i mere eller mindre grad) en ugentlig to-do liste, og i denne, første uge, ser det ret hektisk ud…

Upcomers nærmer sig nemlig med hastige skridt, som jeg nævnte i sidste indlæg, og jeg er travlt optaget her op til. Det begynder at spidse til, og pludselig er jeg gået fra at have rigtig godt styr på det, til at være bekymret for, om jeg nu har husket alt. Måske det er en velkendt følelse?

Ugens to-do liste er derfor præget af alt det, jeg gerne vil nå inden markedet. Jeg arbejder som oftest om aftenen, efter jeg er kommet hjem fra mit “rigtige” arbejde, selvom MOIRAI nu føles mere som mit overordnede job – til trods for frugten, det gerne skulle bære med sig, stadig venter på sig.

Ugens to-do liste står dermed mere eller mindre i MOIRAIs tegn, og veninder er der desværre ikke efterladt megen tid til. Jeg tog forskud på to-do listen allerede i mandags, hvor jeg fik lavet nogle intensivt plejende natsalver, fyldt poserne med badesalt, gjort hovedrent og fik lavet og sendt de sidste labels af sted til tryk. Jeg kørte på højtryk fra 08.30 – 20.00, spiste aftensmad 20.30, så Game of Thrones og gik herefter på hovedet i seng.
Jeg var ikke på ét eneste tidspunkt ude af lejligheden, dog prioriterede jeg at få lavet en masse frem for at bruge en time eller to på min elskede gåtur. Selvom jeg manglede den friske luft og de lange, hurtige skridt, var jeg under aftensmaden lykkelig for, at jeg havde prioriteret, som jeg havde. Så meget desto bedre samvittighed og en god udnyttelse af min mandags-fridag.

Nu til ugens to-do liste. Den er lang, men ikke længere, end den før har været…

TO DO’S UGE 8:

+ Lave de sidste labels + opmåle på emballage. ✓

+ Sende alle labels af sted til tryk. ✓

+ Body oils.

+ Moon Balms. ✓

+ Lave tilbud til Upcomers. ✓

+ Lave folder til Upcomers. ✓

+ Lave skilte + prisskilte til Upcomers.

+ Hente de sidste råvarer.

+ Badesalt i poser á 200 gram. ✓

+ Ansigtsmasker.

+ Købe ind til pizzaer og vin til Thomas (lillebror) og jeg til onsdag. ✓

+ Gøre rent i lejligheden. Helt rent! ✓

+ Vaske sengetøj, håndklæder og viskestykker/klude (weekend-beskæftigelse).

+ Købe mere urtete – og flere citroner (det hænger, for mig, sammen).

+ Handle ind til aftensmad til hele ugen (jeg vil spare jer for madplanen)…

+ Se mindst tre afsnit af Game of Thrones (… er nødt til at komme med på listen, ellers får jeg ikke slappet helt af, som jeg (også) skal).

+ Dyrke tre gange yoga – onsdag, fredag og søndag.

+ Prioritere at meditere hver aften – og bruge 10 minutter på at skrive i min Gratitude Journal.

 

Som det nok kan ses, er jeg på ugens to første dage nået ganske godt igennem knap og nap halvdelen af min to-do liste for denne uge. Det letter enormt meget, at jeg ved, at jeg ikke bliver væltet i weekenden, selvom der nu nok dukker mere op hen ad vejen. Jeg har i sandhed fået udnyttet mine aftener og i særdeleshed min mandag, hvor jeg har fri. I går sad jeg ved computeren fra 16.30 til 23.00 med en gang aftensmad ind imellem, som blot var rester fra mandag og derfor dejligt nemt. Min bror kommer  til pizza og søskendetid i aften, hvorfor aftenen er fredet fra 17.30 og frem. I morgen henter jeg de sidste råvarer til ansigtsmaskerne, så jeg kan få produceret dem og dermed være helt klar og helt skarp på produkterne til Upcomers.

YOGA & MEDITATION
Jeg er sommetider nødt til at lægge de gode ting ind på min to-do liste også, blot for at få dem skemalagt, så jeg husker at slappe af og mærke mig selv – særligt når ugerne ser ud som denne. Det er en helt naturlig del af det holistiske perspektiv; at alle dele hænger sammen; særligt krop og sind. Derfor er det i sandhed en vigtig detalje, at jeg får dyrket yoga, bare et par gange hen over ugen, mediteret og at jeg ligeså får set nogle afsnit af noget, jeg virkelig slapper af med.

HØJTRYK VS. LAVTRYK
Man kan nemlig ikke hele tiden køre på højtryk, den omvej har jeg førhen været inde på, og det er, for mig, ikke sundt i længden. Sådan forestiller jeg mig, at vi alle har det – nogle i mere eller mindre grad end andre, hvorfor det er så vigtigt at vende blikket indad og mærke, om det er yogaen, der er behov for, eller om det er højtrykket.

En dag som i mandags, hvor jeg arbejdede hele dagen, hygger jeg mig med de ting, jeg går med. Det betyder ikke, at det går langsomt, det betyder blot, at jeg nyder det til fulde, sætter god musik på (i øjeblikket George Michael) og laver mig en kop te eller kaffe, som jeg kan gå til og fra. Det er mine yndlingsdage; dem, hvor jeg ikke skal andet end at passe MOIRAI. Det fylder mig med energi, uanset hvor træt jeg er. Det giver mig en følelse af, at jeg er på rette vej, og at jeg i sandhed aligner med mig selv og min balance.

BALANCE
Jeg knuselsker, at jeg giver mig selv lov til at handle på både min passion og ikke mindst mine drømme. Det er guld værd, og det giver mig en langt større livskvalitet og værdi til hverdagen – også selvom jeg i perioder må undvære gode veninder, hyggestunder og lange snakke i telefonen… Når blot balancen er i balance, kommer jeg langt – og det gør vi jo nok i realiteten alle sammen, anset hvilken vej vi måtte befinde os på.1 thought on “To do’s // Uge 8”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »