Søndagsdate

Søndagsdate

JEG ER I FÆRD MED…

+ At producere produkter til det kommende marked, Upcomers, i Spinderihallerne i Vejle 2. og 3. marts, hvor jeg og mit lille firma, MOIRAI, er at finde.

+ At planlægge markedet; hvad jeg skal have med, opstilling, præsentation, prisskilte, brochurer og des lige.

+ At lave de sidste labels klar til MOIRAI. Særligt badesalten, som selvfølgelig også er den mest omkostningstunge, er jeg ret vild med.

JEG GLÆDER MIG TIL…

+ At bage valnøddebrød/flûtes med tranebær og valnødder – på spelt, så min lille mave kan tåle det bedre.

+ Jeg har gang i en surdej, som jeg spår bliver klar til næste weekend, derfor bliver brødet denne søndag uden. Men jeg ser allerede frem til at bage brød igen næste weekend. Uhm.

+ Seriesøndag hos min mor. Vi spiser god mad, ser Bedrag og derefter Deep State.

JEG DRØMMER OM…

+ Snart at kunne lave kontor i mit soveværelse. Jeg drømmer særligt om denne fine reol, som kan bære mine råvarer bag nederste skabsdel og mine færdige produkter på øverste del, så jeg har glæde af dem.

+ At få en hund engang hvor jeg ikke bor på tredje midt i byen, men i mere landlige omgivelser med naturen uden for døren.

søndagsdate

JEG ER TAKNEMMELIG FOR…

+ At have opdaget Trine Rytter Ceramics. Wow. Jeg har taget nogle af hendes fine ting ind på museet og håber, at andre vil forelske sig lige så meget i det, som jeg har gjort.

+ Min elefantøre, som pludselig skød det fineste, lille blad, lige som jeg troede, den havde givet op. Den står nu ved min radiator i stuen, for jeg slår ellers alt ihjel. Der har den åbenbart godt, så den har fået sin egen plads på gulvet.

+ At have taget mig tid til at skrive lidt herinde igen. Det har jeg manglet; det giver mig ro i hovedet at sætte mine tanker på skrift, hvorfor jeg også begynder at lave to-do lister herinde.

+ Mine nye kopper, som jeg flittig drikker både eftermiddags – og aftente af.

+ Mit nye selenittårn. Det er ikke stort, men det er så smukt.

+ Mine drømme og at jeg handler på dem som aldrig før. Det er en gave og i sandhed en motivation af kaliber.3 thoughts on “Søndagsdate”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »