Last minute julegaver

Last minute julegaver

Kender vi ikke alle det, at vi mangler liiige en enkelt, lille julegave? Eller flere for den sags skyld. Netop derfor har jeg samlet en lille liste over små gaver, man kan nå at købe i sidste øjeblik. Her tænker jeg blot på ting jeg selv kan lide eller er blevet glad for at have fået – måske du skulle gøre det samme – eller blot kigge med her. Here goes.

1/ Te. Eller kaffe. Jeg elsker både at give og få te – måske fordi jeg elsker det så højt. At sidde en stille stund med en kop eftermiddags- eller afvente bringer i min verden lykke, måske det også gør det for nogen, du kender?
Der findes heldigvis et hav af søde butikker, som forhandler både te og friskmalet kaffe. Er du helt i hundene, så smut en tr i A. C. Perchs, som i har lavet en samlet gave til dig i forvejen. Her får du både lækker te men også smukke, dåser.

A. C. Perchs laver de smukkeste te-julegaver, blandt andet gaverør med tre dåser te fra A. C. Perchs eller en smuk bronze dåse med en af de bedste teer, Hvis Tempel te, som du finder lige her, og til en mindre side af pengepungen finder du nogle ret så søde julekugler fyldt med te og fransk nougat.
Mokka T i Horsens forhandler forskellige slags gaveposer med både te, kaffe, chokolade og des lige, endda til helt fornuftige priser.

2/ Et lunt, lækkert og fint tæppe. Hop en tur i Magasin og find dette smukke tæppe, som kan holde en af dine kære varm hen over både jul, nytår og vinter. Der er intet som en godt tæppe til at slå om fødderne eller kroppen, når kulden trænger på. Lige nu sparer du endda 50% på Klippantæpperne, og de er både ganske fine og kommer i alskens lækre farver.

3/ Mangler du en helt særlig gave til en helt særlig kvinde, så kig forbi Mille Rubows fine hjemmeside, hvor du finder et hav af smukke, veludførte og håndlavede smykker i den bedste kvalitet. Her er lidt for enhver, og særligt hendes smukke ringe, vil vække glæde på enhver kvindes finger. Hendes showroom har endda åbent i dag, lørdag, helt til 15, så for den hurtige er der mulighed for at nå en sidste, helt speciel julegave.

4/ Jeg er ellevild med min lille, smarte bluetooth højtaler fra B&O. Jeg bruger den hver eneste dag, og i øjeblikket står julemusikken for fuld udblæsning af denne lille, fine sag. Find den hos Elgiganten lige her – sådan én har vi vist alle sammen i nærheden.

5/ Lækre ting til køkkenet, såsom en hvid balsamico på fin flaske, god olivenolie, lækre krydderier, kaffesirup, confit de canard, en god læsøsalt og andre små specialiteter, som du falder over på din vej. Hos Salling har de et kæmpe udvalg, som du kan se lige her, men lækre specialiteter til køkkenet finder du heldigvis også andre steder. Tag blot et smuk i din lokale SuperBrugsen, Kvickly eller te-handler, og du er godt på vej.2 thoughts on “Last minute julegaver”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »