Glimt af lykke

Glimt af lykke

Hverdagens små glimt af lykke indfinder sig sommetider i de mindste ting. Det er netop det, glimt af lykke handler om; at værdsætte disse øjeblikke, huske dem og forevige dem.

Ugens (indtil videre) glimt af lykke:

Glimt af lykke

1/ Franske fornemmelser i mit køkken efter turen til Paris. Jeg ved intet bedre end at handle i Frankrig, og jeg hamstrer altid lækre teer, balsamico i alle afskygninger, gode olier og krydderier. Nu er der ’stocket up’ til den kommende tid, og ikke nok med at jeg nyder synet, så glæder jeg mig også meget til at gøre brug af disse lækre sager.

Glimt af lykke

2/ Min lillebror kom til pre-julehygge hjemme hos mig, hvor vi fik hjemmelavede (store) fedtebrød med kokosflager og alkoholfri hvid gløgg i en sundere udgave med masser af ingefær og ligeså gurkemeje, så jeg kan komme ovenpå mit sygdomsræs. En dejlig bror-søster stund.

Glimt af lykke

3/ Alle gaver er købt, pakket ind og klar til at komme med til juleaften. Jeg er startet sent i år med gaveindkøbene, hvilket ikke ligner mig, ikke desto mindre havde jeg planlagt, hvem der skal have hvad, så det var nemt at gå til. En fryd for øjet.

Glimt af lykke

4/ Jeg har på Telmore Play fundet det mest fantastiske julealbum og krydret det med lidt klassiske toner fra Harry Potter, Downton Abbey og Tchaikovskys Nøddeknækkeren, som er så dejlig julet (forestil dig julegaveindpakning, en varm kop te, stearinlys og Dance of the Mirlitions i baggrunden, ahh).
Min lille B&O kører på fuld drøn her op til jul; mens jeg bager, pakker gaver ind, luner min sunde gløgg (har lavet gigaportion) og nulrer rundt, hører jeg min yndlingsjulemusik og kommer i mere julestemning, end jeg var i forvejen.

Glimt af lykke

5/ Julebogen er taget i brug og adventsgaverne til min mor samt alle gaver, jeg selv giver, er skrevet ind. Jeg elsker denne tradition og den taknemmelighed, der ligger i både at give og få, men også taknemmeligheden over julens hyggelige stunder og ikke mindst både samvær og nærvær med dem, jeg holder af.

Glimt af lykke

6/ Ind ad døren fredag aften kom disse smukke tulipaner – alt imens jeg sad med en knækbrødsmad og Harry Potter på computeren. Jeg elsker tulipaner, og særligt de hvide er indbegrebet af juleblomster i disse måneder. T a k til et helt særligt menneske.

Glimt af lykke

7/ Julebrevene er skrevet, denne gang på disse smukke kort, jeg købte med hjem fra Paris. Jeg elsker at skrive kort og breve og bliver nok aldrig træt af at give et personligt kort ved særlige lejligheder. Jeg skriver en stil, men dem, som er vant til at få både kort og breve, er heldigvis efterhånden klar over, at de tager tid at læse.

 

Glædelig 3. søndag i advent, må I få en vidunderlig dag.

– ASkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »