Mandag no. 6 / Fødselsdag, flere sæber og wraps

Mandag no. 6 / Fødselsdag, flere sæber og wraps

Mine dates består i denne uge (foreløbig) af…

◇ Endnu en dejlig mandagsdate med Trine – til yoga. Of course.

♡ En veninde-og-vin-date med søde Frederikke, som jeg glæder mig til at se.

☽ Endnu en jagt på spisebordet. For jeg har ikke fundet et endnu. Jeg leder og leder, og nu går jagten ind i genbrugsbutikkerne.

➳ Forhåbentligt en date med et varelager, hvor jeg skal hente nogle stole, som jeg købte for nogle uger siden på Lauritz.


Jeg er taknemmelig for…

♡ At have fejret min lillebrors 25-års fødselsdag sammen med min mor. Jeg elsker at fejre fødselsdag – og ligeså at give gaver, som er fundet med hjertet.

☽ At jeg har fundet en lejlighed. Hold nu op hvor jeg glæder mig til at flytte, indrette og til at komme på plads. Selvom det først er i august, føler jeg mig som et lille barn, der glæder sig til julens magiske aften.

➳ Mine dejlige veninder. Vi kan tale om alt og ingenting, græde og grine sammen, vi har forståelse for hinandens tilværelse og travlhed og dét er venskab. Tak for jer.

☼ At følge min dejlige venindes graviditet. Det er så frygteligt spændende. Jeg har gentage gange stået på sidelinjen, når en af mine gode veninder er blevet gravid – og jeg bliver aldrig træt af det. Tænk at et lille liv er ved at blive skabt. Åh altså.

➳ At jeg har taget en sociale medier-detox. det har jeg i dén grad trængt til, og det betyder også, at der ikke er kommet så meget op på Instagram. Det kommer der nok heller ikke den kommende uge, for jeg nyder i sandhed, at jeg kan koble af med en bog og ikke min telefon. Jeg har dog planer om, at Instagram skal op at køre igen – det bliver bare ikke lige foreløbigt, da jeg virkelig lytter til mig selv og til, hvad jeg har brug for. Og det er nu engang en detox.


I sidste uge…

♡ Spiste jeg aftensmad med Trine og sludrede i timevis. Og hvor var det skønt.

◇ Delte jeg “ugens mandag” med tilbageblik på ugen forinden.

➳ Hjalp jeg til med min lillebrors fødselsdag for drengene. Sikke en succes!

☼ Har jeg lavet en vidunderlig sæbe, som jeg glæder mig til at tage i brug.

◇ Spiste jeg wraps I lange baner med masser af radiser.

➳ Delte jeg sommerens inspirerende læseliste.

◇ Nød jeg regnen. Tiltrængt stilhed.

☼ Har jeg fundet ud af, at Emma’s åbner endnu et bageri i Aarhus. Win, win, win!


I denne uge…

☼ Glæder jeg mig til endnu en fridag mandag med en af mine gode bøger, langsom nedpakning af det, der kan pakkes ned og en god kop kaffe. Livet behøver ikke være så kompliceret – sommetider er de mest simple ting de allerbedste.

◇ Glæder jeg mig vanvittigt til at forsøge at bage glutenfrit. Jeg spiste en del rugbrød i sidste uge, hvilket gjorde mig utilpas, hvorfor jeg er nået frem til, at jeg selv må bage mit brød – for hvor er det dyrt at købe glutenfri varianter hele tiden.

♡ Kan jeg ikke vente med, forhåbentligt, at hente mine nye (gamle) spisestuestole, som jeg har købt på Lauritz.

Hvad glæder du dig til i denne uge? Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »