Mandag no. 4 / Alenetid, venindetid & is til aftensmad

Mandag no. 4 / Alenetid, venindetid & is til aftensmad

Mine dates består i denne uge (foreløbig) af…

◇ Mandagsdate med dejlige Trine. Jeg når ikke til yoga, men jeg når at lave sommermad til os – bare selskabet er der, så er jeg glad.

♡ Jeg er alene hjemme og har været det siden i aftes, hvor jeg kørte min mor og lillebror til lufthavnen. De skal til Mallorca, og jeg har huset for mig selv indtil fredag. Dét er win win. Jeg glæder mig til at hygge mig i mit eget selskab, for det mangler jeg.

☽ Jeg skal i laboratoriet og lave mere håndsæbe. Dét elsker jeg virkelig. Både processen men i særdeleshed også resultatet.

➳ Mine søde veninder, Annie og Michelle, kommer tirsdag aften med deres små, søde drenge og spiser aftensmad. Vi skal have (endnu mere) sommermad og hygge os med et glas vin – på terrassen, hvis regnen ikke trænger sig på.

♡ Jeg har planlagt flere morgener og aftener til at kommer gang med et spændende projekt, som har været undervejs et godt stykke tid nu – og dét glæder jeg mig til at komme i gang med, faktisk helt vanvittigt meget.


Jeg er taknemmelig for…

♡ Is og vin (og den lækreste pastaret) til aftensmad med min søde veninde, Frederikke. Vi gik ud i fredags og startede med isen, dernæst vinen og til sidst en lækker, sommerlig pastaret i aftensolen.

☽ Min kreativitet. Den giver mig et stort og tiltrængt frirum, både til at hygge rundt med hjemmelavede sæber og cremer, men vigtigst af alt giver den mig et frirum på øverste etage. Det fungerer som en helt mindful og meditativ oplevelse, hvor der er plads til at gå i zen. Ah..

➳ At jeg de næste fem dage har noget tid for mig selv. Her får jeg lov til at få en forsmag på, hvordan det bliver, når jeg selv flytter igen – for guderne skal vide, at jeg mangler mit eget sted. Jeg savner mine egne rutiner og det at kunne gå lige så tidligt i seng, som jeg har lyst til – og tilsvarende stå op med solen, så jeg virkelig får noget ud af min dag.

♡ Min mor. For at hun altid står med åbne arme, for at hun lader mig rode lidt hist og her, for at hun giver mig plads til både mig men også til alle de ting, jeg går og bakser med i køkkenet. Tak.

☼ Min tro på universet. Og ikke mindst på mig selv. Den vokser for hver dag, der går, og for det er jeg taknemmelig helt ind i hjertet.


I sidste uge…

♡ Bød mandagen på en Mandagsføljeton med dertilhørende astronautis, som jeg til stadighed kværner mig igennem hjemme i haven.

☼ Fik jeg is og vin til aftensmad og pasta til dessert. Bare hver dag var sådan.

♡ Lavede jeg en gang håndsæbe mere, og jeg glæder mig sådan til de er tørre, og jeg kan bruge dem og ikke mindst give dem væk til venner og familie.

◇ Lavede jeg en lækker, rustik og knap så sød pærecrumble. Den har jeg haft i tankerne længe, og endelig blev den lavet – og spist op.

☼ Drak jeg vin i aftensolen til familie-fødselsdags-tam-tam.

◇ Har jeg gået mange, lange og dejlige tur i aftensolen med min mors lille hund. Åh hvor er det bare hyggeligt og givende – det åbner både op for inspiration og refleksion og er en skøn måde både at koble af på – men også en måde at finde ny energi på.

♡ Delte jeg min hjemmelavede opskrift på denne vidundercreme, som virker anti aging og intensivt plejende. Den er lavet af naturlige ingredienser og er så at sige helt øko. Love.


I denne uge…

☼ Skal jeg arbejde igennem, slappe af og hygge mig både morgen og aften – i mit eget tempo, bare med mig selv. Skønt!

◇ Jeg fik ikke kigget meget på telefon i sidste uge, så måske det bliver denne. Min egen er virkelig ved at brænde sammen; sommetider står teksten på ikonerne på arabisk og andre gange er den 30 minutter om at åbne Instagram… ahem..

♡ Glæder jeg mig til at se gode, savnede veninder. Tak for jer.

☽ Og til at læse og skrive, læse og skrive og bare skrue op for inspirationen.

Hvad glæder du dig til i denne uge? Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »