Mandag no. 2 / Uge 20 / Ugentlige dates

Mandag no. 2 / Uge 20 / Ugentlige dates

Ahh, endnu en mandag, endda med solstråler ind ad vinduerne og fuglekvidder fra morgenstunden. Hvad mere kan man ønske sig af maj måned? Endnu en uge er gået pg denne gang har der ikke været lige så meget fart på, tværtimod, jeg endte nemlig på hospitalet Kristi Himmelfartsdag med en nyresten. Sikke en weekend… Jeg fik ikke meget fra hånden, end ikke min pærecrumble eller mine sovemasker, som var dele af mine små weekendprojekter. Til gengæld fik jeg for første gang set sygehusets akutmodtagelse på første hånd og endnu bedre; jeg tog dage ud af kalenderen til at pleje mine smerter og ikke mindst til bare at læse og sove, for at læse og sove endnu engang.
Jeg glæder mig til at tage hul på denne nye uge, som efter sigende skal byde på både sol og sommerregn, og lige netop den kombi er noget af det bedste, jeg ved.

 

Mine dates består i denne uge (foreløbig) af…

◇ Trine, en ærtesuppe og jeg til vores trofaste mandagsdate. Jeg glæder mig allerede til både at lave og smage den kolde, grønne sag.

♡ En efter-arbejde kaffedate, som muligvis ender i et glas vin med min skønne veninde Ann, som jeg har læst sammen med i 5 år. Vi kender efterhånden hinanden rigtig godt, og et eller andet sted er hun den storesøster, jeg aldrig selv fik. Hjerte, hjerte, hjerte.

☽ Afslapning. Ovenpå sygehusturen. Jeg skal nemlig holde mig i ro, hvilket blot betyder, at jeg forhåbentligt kan få læst min bog færdig og blot nyde oplevelsen. Jeg har taget hul på bog nummer to i Clifton-krøniken af Jeffrey Archer, som jeg i allerhøjeste grad spår vil blive en ny klassiker.


Jeg er taknemmelig for…

♡ At jeg bor hos min mor i øjeblikket. Uden hende havde jeg ikke formået at ringet til vagtlægen natten til torsdag, da jeg lå, gik og stod med det, der skulle vise sig at være en nyresten.

☽ Mine helt vidunderlige veninder, som bare ér der. Tak for jer.

➳ At det heldigvis “bare” vare en nyresten. Endnu et tak.

♡ At jeg generelt føler mig taknemmelig. Sådan helt ind til knoglerne. Det er vidunderligt. Og det er vidunderligt at tro og mærke, at jeg har tillid til fremtiden, til universet og ikke mindst til mig selv.

☽ At jeg er blevet bedre til at drømme stort – og handle på det.


I sidste uge…

♡ Lavede jeg verdens bedste sommersalat med varmrøget laks. Opskrift kommer på bloggen i denne uge.

☽ Delte jeg den første Mandagsføljeton. Jeg synes altid, at det er dejligt at tage hul på noget nyt, og denne føljeton giver en stor inspiration og et hyggeligt overblik over ugen, som jeg håber, I synes om.

➳ Har jeg spist denne lækre, cremede quinoagryde med peanutbutter. Trods varmen udefra var det skønt med et måltid, der også varmede indefra.

◇ Har jeg været oppe for at se på en lejlighed. Jeg er s å klar til at rykke, det er skal bare føles h e l t rigtigt med boligen, og det kan jeg ikke finde ud af i min mave, om netop denne gjorde.

➳ Kom jeg på sygehuset for første gang. Hvis nogen af jer nogensinde har været udsat for at få nyresten, ved I om nogen, hvor smertefuldt det er. Av for omgang og fingers crossed for, at det var en første-og-sidste-gang!

♡ Fik jeg slugt første bog i Clifton-krøniken og taget hul på den næste. Det er en, indtil videre, vidunderlig serie, som jeg sket ikke kan holde fingrene fra,


I denne uge…

☽ Glæder jeg mig til at se både Trine og Ann. Noget af det bedste jeg ved, er at have kvalitetstid sammen med mine tætte veninder. Det er givende, inspirerende, hyggeligt og morsomt og jeg priser mig helt igennem lykkelig over at have så skønne piger i mit liv.

☽ Skal jeg som sagt også sørge for, at kroppen får slappet af. Derfor har jeg ikke lavet for mange planer uden for arbejde, så mine aftener kan blive spenderet i selskab med mig selv og den gode bog.

♡ Glæder jeg mig til duften af nyfalden sommerregn. Det er den bedste duft, jeg kender, og jeg ville ønske, at jeg trådte ud i den friske fugt hver eneste dag. Jeg har det uden tvivl fra min far, som elskede sommerregnens milde noter, og som altid hev mig med ud, enten mens det regnede, eller når den havde lagt sig, og duften spredte sig. Hver gang jeg oplever denne særlige duft, bringer det gode minder frem, som kun kan efterlade et smil på mine læber.

Hvad glæder du dig til i denne uge? 

 1 thought on “Mandag no. 2 / Uge 20 / Ugentlige dates”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »