Ultra cremet, hormonbalancerende & antiinflammatorisk nice cream (V + GF)

Ultra cremet, hormonbalancerende & antiinflammatorisk nice cream (V + GF)

nicecreamnicecreamnicecream nicecream

Hvis du endnu ikke har lavet nice cream, så er det altså ved at være tid til at fryse de bananer. Av hvor er det lækkert. Lige siden foråret lige så stille har sneget sig ind på os (og forsvundet lidt igen), har jeg lavet nice cream næsten hver morgen. Og ja, jeg har praktisk talt spist is til morgenmad den sidste uge, og det er jeg bestemt ikke ked af – for det er da bare en skøn måde at starte dagen på. Det er blevet til forskellige variationer; en med hindbær, en med blåbær og en med avocado, som jeg vist skal have lavet igen, så I kan få opskriften – jeg nåede nemlig ikke at tage billeder, før den var væk, hov og ups, men så god var den.

Nice creme er super nemt. Det enste du skal have forberedt er i bund og grund 1) fryse bananer og 2) have noget kokossmør klar. Resten skulle gerne stå i køkkenskabene, og gør det ikke det, så skift lidt ud her og her eller endnu bedre: køb det ind, du manger, og hav det til næste gang. For du bliver uden tvivl forfalden til denne lækkerhed.

Jeg glæder mig allerede til sommer, hvor jeg skal servere denne cremede nice cream til mine søde veninder. Cashewnødderne tilfører den en god, fyldig konsistens, ahornsirup søder og bidrager med antioxidanter, mangan, magnesium og zink (læs mere om fordele ved ahornsirup lige her), kokossmør virker hormonbalancerende og gurkemeje antiinflammatorisk. Hampefrø byder ind med protein og essentielle fedtsyrer, ligesom pekannødder – og sidst men ikke mindst er der kokosflagerne, som ligeså virker hormonbalancerende. 

Der er altså gode grunde til at nyde den nice cream, som kun gør godt for din krop, din balance og dit velvære. Opskriften kommer her, og det eneste du skal bruge er en blender (og en fryser).

 

CREMET, ANTIINFLAMMARISK NICECREAM

50 g cashewnødder, naturel
3 modne bananer, frosne
3 spsk ahornsirup
4 spsk kokossmør
2 tsk gurkemejepulver
1 tsk vaniljepulver

TOPPING
Kokosflager
Hampefrø
Pekannødder, finthakkede

Blend cashewnødder, ahornsirup og kokossmør i en blender. Kom dernæst de resterende ingredienser i og blend til du opnår en cremet konsistens. Hæld over i to skåle, top med pekannødder, hampefrø og kokosflager og servér med det samme.

 2 thoughts on “Ultra cremet, hormonbalancerende & antiinflammatorisk nice cream (V + GF)”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »