Min søndagsdate

Min søndagsdate

I dag har jeg en date. Faktisk har jeg flere dates – med flere forskellige. Og jeg glæder mig. Mine søndage er tilnærmelsesvis blevet hellige for mig; de er indbegrebet af godt selskab, syslerier og hyggelige stunder, som sætter tingene i perspektiv – og som tillader mig at komme helt ned i gear med lige præcis det, som jeg elsker; nemlig hyggen. Om det er en eftermiddagskage jeg mødes med familie og venner omkring, en kærkommen kaffeaftale eller små hyggelige stunder, med mig selv. Det er underordnet, hvad hyggen består af – bare det båder giver og efterlader mig med energi og overskud.


Mine dates består i dag af…

◇ En (køkken)date. Med min foodprocessor og en koldthævet surdej, som skal bages til de mest vidunderlige speltboller. Surdejen har stået og lumret godt 10 dage, og nu er den forhåbentligt klar til brug. Wish me luck!

♡ En (mor)date. Vi skal til Krimimesse i Horsens, og jeg glæder mig. Jeg har endnu ikke sat mine ben her endnu, så jeg ser frem til at se, hvad det hele går ud på og hvordan setuppet er skabt.

ϟ En (sy)date. Jeg skal nemlig lave sovemasker med lavendel. Måske bliver jeg færdig – måske ikke, det må dagen vise.


Jeg er taknemmelig for…

At min mor og jeg får brugt noget kvalitetstid sammen og samles om noget, som vi begge holder af: at læse. Endnu en af de mange hyggestunder, som jeg værdsætter.

Stilheden. Jeg er taknemmelig for, at jeg i mit liv oplever stilhed. Der er intet, der øredøvende larmer, men derimod er der plads til tanker, syslerier og til at udvikle mig i mit stille sind.

At jeg har de muligheder, jeg har. Alt ligger åbent i øjeblikket, og jeg værdsætter den tankegang, jeg har: at alt er muligt, hvis bare viljen er stærk.

Jeg er taknemmelig for, at jeg i mit liv har så mange gode mennesker omkring mig, som indbyder til hyggestunder, refleksion og dybe samtaler, hvor inspirationen er så inspirerende, at jeg ikke vil undvære den.

♡ Min mors og mine gakkede samtaler, som vi fører i “fortsættelse følger-tempo” fra hver vores sofa.

At jeg i øjeblikket føler mig så inspireret. Hvorend jeg kigger, går eller står, popper der nye idéer op, som fylder mig med glæden ved at se frem til at udføre dem.


I denne uge…

Har jeg delt min favorit supercharged matchalatte med kollagenpeptider.

Har jeg spist udelukkende vegansk og glutenfrit, hvilket har gjort underværker for min krop, mit velvære og mit sind.

Er der også blevet bagt groft mandelbrød med squash og valnødder.

Har jeg lavet en intensivt plejende øjencreme, som jeg glæder mig til at dele med jer i næste uge.

Er jeg gået all in på selfcare, på at passe og pleje mig selv og på at skabe mig nogle rutiner, som jeg holder frygteligt meget af.

Er der også blevet tid til at lave en plejende, spiselig lipscrub, som er helt eminent til mine tørre læber her i de kolde måneder.


I næste uge…

Glæder jeg mig til at få ordnet min efterhånden eksplicitte udgroning. Og til at få styr på lokkernes længde.

Har jeg en yogadate med min dejlige veninde; denne gang skifter vi hatha flow ud med yin, som fokuserer på bindevævets fleksibilitet, og som er en mere feminin tilgang til yogaen.

Har jeg planer om at sysle med buddha bowls og fatt bliss balls, idet jeg mærker, at min krop har godt at grønt og godt af mere sundt fedt.

Er min to-do liste endeløs. En liste, der skal struktureres og tilpasses, således det ikke overvælder mig.

Skal jeg også have styr på mine inspirationspapirer, papirer jeg skriver, når jeg er fyldt med idéer, tanker og projekter, som jeg gerne vil have søsat.

Hav en vidunderlig søndag ♡ Hvordan ser jeres hyggestunder ud?2 thoughts on “Min søndagsdate”

  • Jeg hygger mig tit med at lave nogle af dine opskrifter på hjemmelavet hudpleje <3 God tirsdag og tak for en dejlig blog og dejlig læsning. .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »