Self care: Hjemmelavet (& spiselig) læbescrub som dine læber vil elske

Self care: Hjemmelavet (& spiselig) læbescrub som dine læber vil elske

læbescrub læbescrub læbescrub
Pyyyh, det er blevet koldt igen. Jeg syntes lige, at vejret viste sig fra en bedre side med små strejf af sol og lunere temperaturer – men nej, tilbage er kulden og de tørre læber…
Jeg er en rigtig frossenpind og er ikke skruet sammen til vinterens lunefulde vejrskift. Tværtimod trives jeg bedre i solens stråler med rigelige mængder D-vitaminer og tidlig forår. Min hud lider især under de vejrskift, vi ofte oplever her hjemme – og særligt mine læber bliver hårdt medtaget. Derfor lavede jeg denne læbescrub som supplement til min “læberutine”, som i al sin enkelthed går ud på at smøre mine læber med en god læbebalsam, så de er godt fugtet her i kulden.

Opskriften er super enkel, og har du en lille krukke i overskud fra en læbebalsam, kan du med fordel putte den heri. Der bliver til mellem 2 – 3 læbescrubs alt efter, hvor store dine krukker er. Har du ingen, kan du med fordel finde nogle lige her. De små 15 ml glaskrukker synes jeg er så fine. Havde de været i blå i den størrelse, havde jeg fluks snuppet dem. Opskriften på din hjemmelavede læbescrub finder du her.

HJEMMELAVET & SPISELIG LÆBESCRUB

2 spsk kokosolie (smagsneutral)
1 spsk honning
1 spsk farin
1/4 stødt kanel

Bland ingredienserne godt sammen i en lille skål. Kokosolien skal ikke smeltes, da den i så fald vil opløse sukkeret. Massen bliver ikke lind men derimod klistret og sammenhængende. Med to teskeer tilføjes den færdige læbescrub til dine beholdere og opbevares ved stuetemperatur. 

Smør den på dine læber med en finger, gnub blidt frem og tilbage, tør resten af sukkeret væk med en serviet og dine læber vil være som fornyede. Afslut med at smøre et tyndt lag læbebalsam på – eller lad resten af honningen og kokosolien sidde og virke blødgørende. 

Brug evt. læbescrubben som en lille ekstra gave til din veninde, mor, søster eller blot en kær – de vil elske dig for det!

læbescrub

 

 5 thoughts on “Self care: Hjemmelavet (& spiselig) læbescrub som dine læber vil elske”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »