VEGANSK ADAPTOGEN MATCHA LATTE MED COLLAGEN PEPTIDER (opdateret med opskrift, undskyld)

VEGANSK ADAPTOGEN MATCHA LATTE MED COLLAGEN PEPTIDER (opdateret med opskrift, undskyld)

matcha latte collagen peptides matcha latte collagen peptides

Jeg har det seneste stykke tid eksperimenteret med collagen peptider. Jeg fik en dåse hjem fra England for et års tid siden, løb tør og fandt en dåse i USA, hvor jeg var i december. Jeg er helt vild med idéen om, at collagen peptider er medvirkende til at bevare din huds elasticitet, samt at den bidrage til at reducere rynker, nye som gamle. Jeg har som sagt lavet lattes med collagen peptider i et lille års tid, dog er det først nu, at det for alvor har taget fat og jeg har implementeret det som en fast bestanddel af mine ugentlige ritualer, hvorfor det ikke er hver dag, der ryger collagen ind. jeg har dog oppet mig mere og mere – og nu indtager jeg en latte med collagen peptider ca. hver anden dag – ganske enkelt for at spare lidt på – og for at variere mine veganske lattes. Selvfølgelig nyder jeg også en helt almindelig kom kaffe, eller rettere en mælk med kaffe – direkte fra mælkeskummeren og Nespressomaskinen. Jeg er hverken hellig eller fanatisk; der skal være plads til det hele – balancen, I ved.

Dog er jeg med årene blevet mere og mere forfalden til de vegansk latte med tilsatte kosttilskud. Her ynder jeg at bruge matcha, som i denne, gurkemeje, ashwagandha, lucuma, maca og collagen peptider, foruden at jeg sommetider laver en latte med acaipulver eller rå kakaopulver, som alle indeholdergode  ingredienser.
Jeg er i gang med at eksperimentere med en chailatte, en boostet en af slagsen, som bringer både varme og sunde egenskaber, og hvem kan ikke lide det? Jeg har for en del år siden lavet en hjemmelavet Chai, helt tilbage i 2011, hvorfor billederne er væk.

Den er ret ligetil, ikke noget hokus pokus gemt, dog er den almindelige mælk i dag skiftet ud med plantemælk – og helt vidunderlig er den, hvis der anvendes hasselnøddemælk i stedet for mandel – eller sojamælk. Resten af fremgangsmåden findes lige her. Måske jeg skal give den et separat indlæg med nye billeder? Og lave en boosted udgave? Hvad siger I?

Men tilbage til denne vidunderlige matcha latte. Der er nemlig både lidt af hvert i, og har man alle ingredienserne, kan man ikke gå fejl.

VEGANSK ADAPTOGEN MATCHA LATTE MED COLLAGEN PEPTIDER

1,5 dl plantemælk*
1 tsk matcha
1 scoop collagen peptider
1 – 2 dadler** 

* Jeg elsker mandelmælk i denne. 
** Kan erstattes med 1 -2 tsk ahornsirup. 

Varm mælken op i en kasserolle og hæld den derefter i en blender. Tilsæt de resterende ingredienser, blend godt og servér straks.

matcha latte collagen peptidesSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »