Yoga & Meditation Home Spa / With Video

Yoga & Meditation Home Spa / With Video


Lige om lidt er det jul. Om blot nogle få dage.. Jeg kan knap forstå, at juleaften venter lige om hjørnet, mens jeg pakker de sidste gaver ind til lyden af “Driving home for Christmas”. Trods julens travlhed handler den for mig i høj grad om også at slappe af – at komme ned i gear, når året går på hæld, og blot tage en dag, hvor jeg blot har mig selv i tankerne. Hvert eneste år laver jeg en hjemmespa, hvor jeg i den grad får nydt mit eget selskab, hvor jeg får renset både tanker og krop og hvor jeg blot gør lige netop det, jeg har brug for. Sådan en dag har jeg ligeså haft i år – en dag som handler om at tage vare på sig selv; endnu mere end jeg gør i forvejen – og en dag hvor jeg har sat ekstra tid af til at forkæle mig selv med en god meditation, yoga og en hjemmespa med mine yndlingsprodukter. For det er jo også lige netop dét, julen handler om; at passe på sig selv – og andre. At stå af juleræset og blot nyde denne skønne, magiske tid, som julen jo er.

Min spadag handler ikke kun om at komme ned i gear, selv om det selvfølgelig er hensigten. Den handler for mig også om at reflektere over året, der er gået. Over at være taknemmelig for det, jeg har i mit liv, for de mennesker, jeg omgiver mig med, for de muligheder, jeg står over for og for blot at få lov til at nyde tiden. Efter hver af mine meditationer hiver jeg en lille, fin notesbog frem, hvori jeg skriver de tanker ned, som enten er poppet op undervejs,  dem, som jeg har fundet en løsning på eller de ting, jeg gerne enten vil gøre bedre eller være metre opmærksom på. En slags intentioner meditation er det, og hvis ikke man har prøvet det før, er det blot at begynde. Det kommer jeg ind på en anden dag, for der følger en forklaring og en how-to, selv om man selvfølgelig bør gøre det i eget tempo med egne “regler”. Ligeså følger der altid en tankevirksomhed efter min meditation, hvorfor jeg skriver i min gratitude journal. Jeg tror i sandhed på taknemmelighed, på at være opmærksom på det, vi har i vores liv frem for alt det, vi føler, vi mangler. Det gør underværker for bevidstheden og træningen af denne – se det som et positivt indspark på vejen mod et mere positivt sind. Jeg er forfalden til det og det har været en del af min daglige rutine i flere år efterhånden.

Alle produkter i denne video er fra Yogalove.dk. En hjemmeside, som tilbyder de lækreste produkter til både vores hud, vores yogapraksis, vores hår og vores sanser. Ydermere er der lækre opskrifter at finde og ligeså, noget som jeg synes er særdeles smart, en oversigt over de mange yogacentre, der ligger i Danmark – en helt vidunderlig feature, der tillader en at finde et center, hvis man er på farten.
Med det sagt må jeg sige, at min hjemmespa i år har været ekstra lækker grundet blandt andet den lækre bodyscrub, som dufter helt vidunderligt, grundet tørbørstningen, som er blevet en fast del af min morgenrutine og ikke desto mindre grundet jaderullen, som jeg er blevet helt afhængig af både morgen og aften. Ikke blot fordi det er skønt at rulle mit ansigt, men ligeså fordi der er glødende resultater efter blot få dages brug.
Jeg bliver fortryllet, når noget holder hvad det lover, hvilket jaderullen i dén grad gør. Det har jeg skrevet meget mere om lige her, for den fortjente et indlæg for sig.


En anden ting som jeg er blevet helt forfalden til, og som jeg sket ikke forstå, jeg ikke har anskaffet mig tidligere, er min meditationspude. Hvordan har jeg kunnet meditere “ordentligt” uden en meditationspude? Min meditation har virkelig nået nye højder, efter jeg er begyndt at bruge min meditationspude. Jeg sidder i saddelstilling med ret ryg, hvor nakken flugter med rygsøjlen, hvilket giver en langt bedre holdning samt en lang bedre stabilitet, således der er plads til blot at fokusere på enten en intention – eller på ingenting, som jo er den store øvelse.


Tørbørsten er jeg ganske enkelt, helt og aldeles forelsket i. Denne er Karmameju Recharge Ionic Body Brush, som siges at skulle stamme fra klosterets munke rundt om i verden. Børsten afbalancerer de elektromagnetiske energier i kroppen, som blandt andet medvirker til, at udskillelsen af giftstoffer sker hurtigere og mere flydende. Der dannes negative ioner på kroppen gennem den friktion, der opstår, når børsten børster huden med hurtige bevægelser, som accelererer transporten af ilt til vores celler. Ligeså afgifter den blodet, da den medvirker til lymfedrænage. Endnu en fordel er, at den bekæmper cellulite – og selvom man ikke har noget, kan man drage fordel af alle de andre, dejlige egenskaber, den bidrager med. Den er i sandhed blevet et ritual for mig om morgenen. Ikke blot fordi det føles dejligt og skrubber huden, men ligeså fordi det er en helt mindful måde at starte dagen på.

Ligeså er jeg forfalden til den vidunderligt duftende, skummende bodyscrub, som jeg tidligere var inde på. Sukis Exfoliate Foaming Body Cleanser har en frisk duft af noget, der i høj grad minder om Verbena. Ikke kun duften er skøn; ligeså skummer den op og renser huden i dybden med sine små korn, som blot medvirker til den dejlige følelse, der følger efter et bad – og ikke mindst til duften i badeværelset, som giver dagen et frisk pust fra morgenstunden.


Inden påføring af ansigtsmasken bruger jeg Embroylisse Lotion Micellaire, som er en alt-i-en renselotion, som mildt renser både øjne, læber og hud fri for dagens makeup. Kamille og kornblomst beroliger og renser huden, mens troldnød og glycerin toner hudens overflade. Den er velegnet til alle hudtyper og efterlader den godt fugtet, afhjælper rødmen mens den bidrager til en fin glød.


Ansigtsmasken, jeg bruger, er fra Ling. Det er en Herbal Clay Clarifying Mask, som har den fineste, douchede, lyserøde farve. Den virker detoxende på huden, mens den forfiner hudens tekstur. Jeg har alle dage lidt af synlige porer, ikke voldsomt, men de er der, hvilket denne maske er fremragende til at modvirke. Ligeså behandler den ophobningen af fedt og olie i og på huden samt de tilstoppede porer. Den renser skønt i dybden og er super nem og lækker at påføre. Jeg bruger masken en gang om ugen for at rense “helt igennem” og for at blødgøre og afhjælpe mine synlige porer.


Ligeså bruger jeg Embroylisse Lait Creme Concentré, som er noget af et kultprodukt. Cremen kan anvendes både som dag – og natcreme til alle hudtyper, da den indeholder en kombination af vitaminer, fedtsyrer og essentielle næringsstoffer, som holder huden i balance og som tilfører den optimale fugt. Desuden er den kendt for at kunne kurere både hudirritation, rødmen, rifter og soleksem, hvorfor det er et fantastisk allround produkt, som man bare ikke går fejl af, Den trænger super hurtigt ind i huden og efterlader den blød. Min erfaring er, at kombinerer jeg denne creme med deres Redensifiant Contours til øjne og læber, som er vidunderlig mod begyndende og allerede eksisterenede rynker, samt jaderullen, opnår jeg de allerbedste resultater; nemlig en blød hud med masser af glød og udstråling.

 

 1 thought on “Yoga & Meditation Home Spa / With Video”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »