The Jade Roller – Why You Should Use This Amazing Skin Care Tool

The Jade Roller – Why You Should Use This Amazing Skin Care Tool

jaderullejaderulle
ENGLISH RECAP BELOW

Sidste onsdag kom jeg hjem til en vidunderlig overraskelse fra Yogalove.dk, nemlig denne jaderulle. Jeg har længe haft øjnene på en sådan, da den bliver lovprist verden over for sine skønne egenskaber. Det siges nemlig, at jaderullen både køler, opstrammer og bearbejder et hævet ansigt og i særdeleshed øjenomgivelser; efter for lidt søvn, for megen travlhed eller for blot for effektens skyld – uanset tidspunkt.

JADERULLENS EGENSKABER
Inden for krystallernes verden er jadestenen kendt for at balancere dit chi (eller qi); din krops energisystem – hvorfor jaderullen også kendes som en chirulle – eller en chi roller. Jaderullen har sin oprindelse i Kina og er blevet brugt i århundreder til at stimulere mikrocirkulationen samt musklerne i ansigtet. Når du stimulerer og styrker hudens mikrocirkulation, styrker du ligeså hudens cellevæv og efter et stykke tid vil du opleve den opstrammende effekt samt en strålende hud dette lille vidunder vil give dig.
Ifølge kinesisk medicin vil enhver kropslig og mental ubalance indikere, at dit qi er ude af balance, hvilket jaderullen, samt en holistisk og alternativ tilgang til at rette op på dette, vil hjælpe på – foruden at praktisere den nødvendige ’self care’, som er medvirkende til at opretteholde balancen; at spise sundt og varieret, dyrke motion og få nok søvn, huske at slappe af og tage tid til dig selv og selvfølgelig drikke rigeligt med væske. Som selvfølge behøver man ikke være spirituel anlagt, tro på krystallernes effekter eller have interesse for hverken kroppens meridianbaner eller chakraer for den sags skyld. Man behøver blot at bruge jaderullen morgen og aften – også selv om der ikke ligger en dybere mening bag. Den er lavet til alle, der ønsker at optimere hudens udseende, så se den som et redskab til at være den bedste udgave af dig selv udadtil – eller blot som et redskab som fremmer din velvære og som kommer med en ekstra bonus.

Jaderullen er kendt for en længere række egenskaber end blot at balancere dit qi: den vil forbedre din blodcirkulation og hudtone, forbedre hudens elasticitet, detoxe din hud ved at fremme lymfedrænage og dermed fjerne hævelser og affaldsstoffer, den vil reducere rynker og mørke rande under øjnene (lige noget for mig), fjerne giftstoffer og tilmed reducere og stramme porerne op.
Udover disse vidunderlige egenskaber, vil jaderullen fungere som en mild ansigtsmassage, som, hvis det udføres regelmæssigt, er kendt for ligeså at fjerne hævelser, stimulere hudens collagenproduktion og dermed øge hudens elasticitet. Desuden skaber den en større blodcirkulation, hvorfor man hurtigt ser, at huden får mere glød, mere udstråling og generelt ser sundere ud. Desuden har jaderullen en positiv effekt på vores nervesystem, ligesom meditationer kan have det, hvilket blot er endnu en positiv effekt af jaderullen. En vidunderlig egenskab ved jaderullen er, at den løsner op for de spændinger vi måtte gå med i ansigtet; i vores pande, omkring vores øjne og i vores kæbe. Disse ting giver ikke kun spændinger, de kan ligeså være medvirkende til at give rynker, hvorfor jaderullen vil være et formidabelt redskab til forebyggelse af disse, idet den er helt og aldeles et naturligt produkt.

JAMEN VIRKER DEN?
Ja, det gør den. Jeg har for det meste haft min jaderulle liggende i køleskabet. Stenen i sig selv er kølig, dog vil den som selvfølge aftage hudens varme, når den bruges. Jeg lider utroligt meget af mørke rande under øjnene; jeg har tynd hud ved øjenomgivelserne, hvorfor hverken mere vand, mere søvn og mere balance hjælper på det. Men jaderullen synes at kunne noget, og dette noget kan jeg endnu ikke helt sætte ord på hvad angår mine mørke rande, dog kan jeg blot konstatere, at det er som om, min hud er blevet finere i dette område. Desuden køler den vidunderligt min øjenomgivelser og fjerner nærmest øjeblikkeligt enhver hævelse, der måtte være forbundet med for lidt søvn.

Jeg er ret tryllebundet af jaderullen. Ikke blot hjælper den på mine øjne, jeg kan også konstatere, at jeg har fået meget mere glød i mit ansigt. Det ligner, at jeg har fået en smule farve i ansigtet trods den manglende sol, hvilket jeg ser som et overordentligt plus til jaderullens fordel. Jeg er overrasket over dens effekt på min hud; ikke nok med, jeg har fået mere glød, ligeså har den på kort tid formindsket mine porer, som jeg har haft tendens til at bøvle lidt med.
Jeg elsker at bruge jaderullen næsten som det første om morgenen. Den er blevet en fast del af min morgenrutine, hvor jeg anvender den efter at have renset ansigt og derefter påført min serum eller creme. Den medvirker ganske enkelt til, at serummet/cremen trænger længere ind i hudens lag, hvorfor dette vil optages bedre og du vil have større glæde af dine hudplejeprodukter. Ligeså er det en vidunderlig måde at starte dagen på; med en gang blid, kølende ansigtsmassage, som både kvikker op og giver en udstråling, jeg aldrig har turdet drømme om før.

JADERULLEN ANVENDES SÅLEDES
Jeg anvender jaderullen både morgen og aften for at opnå både det bedste resultat samt den størst mulige velvære. Jeg renser ansigtet helt fri for dagens makeup og påfører derefter min serum og min ansigtscreme. Herefter ruller jeg jaderullen for at både serum og creme optages bedre i hudens lag. Jeg ruller med jaderullen i 5 – 10 minutter afhængig af, hvor god tid jeg har. Finten er ikke bare at rulle rundt; faktisk skal man rulle på en helt bestemt måde; nemlig horisontalt. Finten er nemlig at dele ansigtet op i to og derefter rulle indefra og ud og: fra underlæben, ned mod hagen og ud mod dit øre – fra læbekanten mod øret – fra næsen mod øret – fra øjenkrogen mod øret – fra øjenlåget mod øret – fra det midterste af din pande mod øret. Husk altid at der blot skal rulles mod øret. Tag så den anden side af ansigtet på præcis samme måde. halsen skal også gerne rulles; her ruller man blot fra kæben ned over halsen mod brystet, vertikalt, – og på siden af halsen ruller du mod skuldrene. Simple as that.

Jeg er blevet så glas for min jaderulle, at jeg næsten ikke tror, at jeg kan undvære den. Bare den glød den tilfører mit ansigt er helt uundværlig, idet jeg føler mig meget bedre tilpas både morgen og aften – og faktisk hele dagen igennem. Min hud og min udstråling har i dén grad fået et boost; og det af slagsen der er helt og aldeles naturligt. Ingen kemi, ingen parabener og ingen andre dårlige sager, som din hud ikke gavner af – du sælger selv, hvad du plejer din hud med – jaderullen gør resten af jobbet.

Min jaderulle kommer som sagt fra den fineste yogashop; Yogalove.dk, hvor der er masser af lækre hudplejeprodukter, yogatøj, yogaudstyr og andre fine ting, som er forbundet med en sund tilværelse – tilmed med et holistisk twist, hvis man vælger at kigge efter dette. 

jaderulle

THE PROPERTIES OF THE JADE ROLLER
Last Wednesday I came home to a wonderful surprise from Yogalove.dk; a jade roller which I have been looking at for quite some time. It is well-known to many beauty connoisseurs and has slowly found it’s way out in the world of all of us who loves beauty and skincare and who truly cares about this without being connoisseurs. It is in particular well-known for its abilities to tighten the skin, providing a wonderful bright glow and for reducing the puffiness that some of us experiences after too little sleep or after a busy day.
In the world of crystals and holistic health the jade roller is known for it’s ability to balance your chi (or qi) which is your body’s energetic life force. According to ols traditions within Chinese medicin, your qi will tell you if there’s anything in your mind and body there’s out of balance. If you experience fatigue, muscle aches, head aches or anything like that, it’s your unbalanced qi that is trying to reach out. Of course you will have to practise self care in order to keep the balance; eating health and varied, exercise, get enough sleep, relax, drink enough water and take some time off to just be you. You don’t have to be holistic in any way, believe in crystals or alternative treatment to use the jade roller – all you need to do id use it and you will benefit from it’s magical touch.

Using the jade roller frequently will improve your blood circulation and skin tone, improve the elasticity of your skin, detox your skin, remove puffiness, tighten your pores and reduce dark circles and wrinkles.
Furthermore the use of the jade roller will be substituted for an facial massage. If using frequently it will improve the production of collagen, improving the skin’s elasticity and improve the blood circulation which will lead to a brighter healthier-looking skin. Moreover the jade roller has a highly positive effect on our nervous system – like some meditations have. Another property of the jade roller is that it loosens up the tensions we might have In our face; in our forehead, in our jaw and around our eyes, why it is important to roll the jaw line as well. Not only can the tensions contribute to a priming head ache or tensions in our jaw; it can too contribute to wrinkles and fine lines that present themselves over the years. The jade roller is an amazing tool to loosen up – and it is totally natural – just another bonus.

BUT DOES IT WORK?
Yes, it does. I usually have my jade roller in the fridge, keeping it cool. The jade stone itself is cool, but of course it will absorb the heat from the skin when used. I suffer from dark circles under my eyes, and I can see a difference from before I started rolling till now – it seems that my skin has become finer. I am spell bound by the jade roller. Not only does it help my puffy dark circles, it too has given me a wonderful, bright glow to my face and it has tightened my pores, almost making them go away.
I use the jade roller as the first thing in the morning. It is a wonderful way to start the day and it has become a regular part of my morning and evening routine.

HOW TO USE THE JADE ROLLER
I clean my face using my normal skincare routine. Then I apply my serum and my day/night cream and afterwards I start rolling – whatever you chose to hydrate your skin with; serum, cream oil, it will penetrate into the skin much deeper. I roll for about 5 – 10 minutes depending on how much time I’ve got. You don’t just roll, you divide the face into two parts rolling from the inside out – from the chin towards your ear, from your nose towards you ear and so on. When rolling the face: roll horisontal – but don’t forget to roll your neck and jaw line; this time vertical. It is as simple as that.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Yogalove.dk 3 thoughts on “The Jade Roller – Why You Should Use This Amazing Skin Care Tool”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »