Ready For Winter With This One

Ready For Winter With This One

winter jacket winter jacket
1/ Hat, Mango, shop it HERE, 2/ Gloves, Designers Remix, shop similar HERE, 3/ Jacket, Ralph Lauren, shop it HERE, 4/ Skinny jeans, Gina Tricot, shop them HERE, 5/ Acne Boots, shop them HERE

Lige om lidt er det december, og lige om hjørnet lurer vinterens tag. Allerede nu kan jeg mærke den helt ind til benet, og jeg håber inderligt, at julen byder på sne og glimtende stjerner. Jeg kan slet ikke forstå, hvor tiden bliver af. Lige om lidt er det jul – og jeg har kun fået købt en enkelt gave indtil videre!
Skiftet i vejret indbyder i sandhed til hyggestunder. Jeg kravler under et tæppe med en kop te og en god bog og nyder blot stilheden. Ligeså hopper jeg på yogamåtten i stuen, lige så snart muligheden byder sig. Det er som om, at en indendørs gang yoga i dette vejr bliver lidt mere meditativ og lidt mere slow.
Selv om jeg er indbegrebet af en eksekverings ekvilibrist, når det gælder hygge og varme stunder, elsker jeg en gåtur i det smukke vejr, som virkelig indbyder til at få luftet tankerne. Og til det manglede jeg en ny jakke, som kunne stå i stedet for min lange uldfrakke fra Ganni. Jeg kunne ganske enkelt ikke modstå at klikke denne fine sag hjem. Jeg er vild med detaljerne af fake fur og i særdeleshed den høje krave og det rå look. Jeg er helt afhængig af, at mine jakker har en høj krave, da jeg ikke kan fordrage at gå med halstørklæde. Jeg føler mig kvalt og indeklemt, ganske enkelt. Desuden roder det mit hår, og det er egentligt bare irriterende. Derfor er der aldrig et tørklæde at finde i mit hjem, kun høje kraver…
Jeg tænker at nappe denne med, når jeg på lørdag flyver til Las Vegas sammen med min dejlige veninde, Isabella. Den er helt perfekt til en par høje støvler, skinny jeans, en ulden trøje og en baker boy hat. Jeg er vild med det.
Nu snupper jeg jakken og dapper ud for at gå en lang tur, før jeg vender snuden hjem mod en kop varm ingefærte ♡

winter jacket

ENGLISH CAPTION
Wow, soon it’s already December. And winter is definitely coming. The autumn days have been wonderful, cool, but wonderful. The change in weather truly invites me to sit in with a cup of tea, a good book & a chunky blanket. I’m doing yoga on the living room floor whenever I have the change and I go for a long walk whenever needed. So much hygge this time of year, I have always loved it.
Even though I often find myself cosying up, I still needed a shorter jacket to replace my long, woolen coat and I couldn’t resist clicking this pretty one home the other day. I am in love with the style, the discreet fake fur and the collar. I seriously have a hard time staying warm during winter, why a chunky collar is a must.
I’m going to grab this jacket, go for a long walk before returning home to sip on my ginger tea. I hope you’re enjoying your Sunday as much as I am ♡Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »