Tuesday Ten: Things That Made Me Happy in November

Tuesday Ten: Things That Made Me Happy in November

TUESDAY TEN

ENGLISH RECAP BELOW

Fremadrettet vil der hver tirsdag være Tuesday Ten – eller en tirsdagstier. Idéer, tanker eller oplevelser som jeg finder inspirerende på den ene eller den anden måde. Heriblandt har jeg allerede nu listet en lang række af Tuesday Tens, og I kan glæde jer til december, som bliver fyldt med gaveidéer. Tanken bag er, at der hver tirsdag vil være et sådant indlæg og temaerne kan variere alt efter inspiration; holistiske tilgange, tøj til den pågældende måned, madidéer, idéer til gaver, blogs at følge eller hvad end det måtte være af ting, som jeg selv sætter pris på. Jeg håber, I vil følge med, jeg glæder mig i al fald til at komme i gang. xxx

I dag handler det om lykke; nærmere 10 ting, som har gjort mig lykkelig i november. Jeg tror på, at vores lykke kommer i små glimt, at når vi oplever den fulde lykke, så bliver den hos os i et øjeblik på ubestemt tid. Det er de her små glimt, som jeg ynder at fremhæve over for mig selv, de små glimt, som jeg skriver ned i min gratitude journal – eller taknemmelighedsdagbog – hver eneste aften. Det er de ting, som bidrager til min lykke – i både små såvel som store portioner. Jeg er stor tilhænger af taknemmelig og har været det i flere år, hvor jeg har ført taknemmelighedsdagbog. Jeg tror på, at vores lykke i allerhøjeste grad kommer indefra. Vi søger alle lykken, vi render efter den, jager og jagter den. Men lykken kommer indefra og først når vi har fundet os selv, er jeg overbevist om, at vi er i stand til at opleve den fulde tilstand af lykke. Stadig i glimt, men dog en større lykke i alle livets aspekter. Her er min 10’er for november – 10 ting der har gjort mig lykkelig – i glimt.

1/ Min ugentlige mandagsyoga med min dejlige veninde Trine. Jeg knuselsker vores mandagsritual, hvor vi dykker ned i yogaens asanas, meditation og filosofi. Jeg laver som regel enten vegansk eller ayurvedisk mad til os i løbet af dagen, hvilket typisk blot skal varmes, når vi vender hjem 18.30. Yogaen er for mig super spirituel og den har været medvirkende til, at jeg har fundet ind til mig selv på en langt, langt dybere plan – en helingproces som jeg skriver meget mere om inden længe.

2/ At have fødselsdag. 29 år. Jeg brugte dagen sammen med min mor på Comwell Kellers Park uden for Vejle – og hvilken fryd det var. Jeg var helt og aldeles dvask i kroppen, da vi vendte snuden hjem, og det var en vidunderlig oplevelse at føle sig helt afslappet – både i sind og krop.

3/ At bruge to hele dage i selskab med hende her. Det var vidunderligt. En masse grin, en masse snak og en masse hygge. Vi har boet lige om hver vores hjørne, men siden jeg er flyttet fra Sønderborg, ser jeg hende desværre ikke lige så ofte, som jeg gerne vil. Derfor er det helt vidunderligt at tilbringe endnu mere kvalitetstid, når vi endelig får enderne bundet sammen.

4/ At finde ud af at jeg skal til Las Vegas (på lørdag!) med selv samme veninde!

5/ At afslutte mit psykologforløb og mærke en kæmpe indre fremgang. En ændring af hvem jeg har været og hvem, jeg er blevet. Mere om det i ovennævnte indlæg, som kommer inden så længe – jeg skal lige have det oversat til engelsk.

6/ At være til barnedåb for hos en af mine søde veninder og hendes lille, dejlige familie.

7/ At fejre min fødselsdag for (næsten alle) mine skønne piger. Kærlighed helt ind til benet.

8/ At omfavne min kreativitet ind i knoglerne. Den har ligget så dybt begravet og nu har den endelig fundet sit lys.

9/ Filmaften med min mor og bror. Noget vi har aftalt at gøre (meget) oftere.

10/ At virkelig mærke fremgang i min meditationspraksis. Noget der har været længe undervejs, små skridt ad gangen, men nu.. Nu har jeg virkelig rykket mig, fundet frem til lige netop de meditationsformer, der virker for mig og dem, der giver mig en dyb ro i hovedet – og som tillader mig at finde ind til mig selv.

TUESDAY TENTUESDAY TEN
ENGLISH RECAP

Introducing a new series: the Tuesday Ten. The idea behind Tuesday Ten is that every Tuesday I will introduce you to ten new things, ideas or thoughts. I have a whole list of Tuesday Tens and I can’t wait to share them with you, whether it be ten on holistic health, on new chunky knits or ideas fir Christmas pressies. The list will thereby not include only one theme – I will take you around many of the things I love or the things I would appreciate myself; style, hygge, food, recipes, diy’s, good ideas for this and that and what exactly I find giving and inspiring.

Today it’s all about happiness. Actually it’s about ten things that made me happy in November. I believe that our happiness comes in tiny glimpses, that when wi experience true happiness its staying with for just a moment. All of these small moment are ones that add up – to a life worth remembering and a life to be proud of. The ultimate search of every human lies within; finding yourself – and when you find yourself, you will only experience a bigger amount of happiness – because it comes from your inner self – not necessarily from outer facts.
I do a gratitude journal daily which I have done for years. It’s amazing how big a difference expressing your gratitude can do for your inner self and your happiness. Things will become brighter, problems will become smaller and your self love with grow on you so fast that you will be amazed. Here’s me Tuesday Ten.

1/ My weekly Monday ritual: yoga with my beloved friend, Trine. I simply love our Mondays where we dive into the yoga spirit, the asanas, the philosophy and the meditation. I usually cook a vegan or an Ayurvedic meal that we heat up when returning at 6.30 in the evening. We truly live the spirit every Monday and I wouldn’t miss it for anything else. Yoga to me is extremely spiritual and holistic and it has been contributing to the fact that I have truly found myself in an almost metaphysical state. A process of healing I will write much more about along the way.

2/ My birthday. 29 years of age. I spent the day with my mom at a spa hotel In Denmark. It was such an amazing day where we both got to completely wind down in body and in mind.

3/ To spend two whole days with this girl. It was wonderful.. Loads og laughs, loads of hygge and loads of talks. We used to live just next to each other, but since I have moved away, we don’t get to spend much time together, why it is utmost amazing when when get to spend some quality time in each others company. 

4/ To find out that I am going to Las Vegas (on Saturday!) with the same girl!

5/ To finish a course with my psychologist og truly feel the massive progress I have made. A change of who I’ve been and who I have become. I’ll write much more about that in another post – I just have to translate in to English. 

6/ The christening of my wonderful girlfriend’s little boy, Mathias. 

7/ To celebrate my birthday and get to see (almost) all of my amazing girlfriends.

8/ To truly embrace my creativity all the way into the essence of my bones. It has been buried deeply but now it has found the light, which I am so thankful for – that I have allowed myself to be who I am. 

9/ Movie night with my mom and my brother. Something we have discussed doing way more often. 

10/ To truly feel the progress in my meditation. It has been on the way for quite some time, small steps at a time but now.. No e I have truly gotten to feel how it has worked. I have found the forms of meditation that works just for me which allows me to find an inner calmness that is priceless to my progress and my well-being. 

 2 thoughts on “Tuesday Ten: Things That Made Me Happy in November”

  • Hej Anna. Vil du ikke lave et indlæg om hvordan du mediterer og om hvilke former du gør brug af? Det vil være dejlig, inspirerende læsning.
    Kram fra en fast læser.

    • Kære Malene, det kan du tro, jeg vil! Jeg er faktisk allerede i gang med at brainstorme et sådan indlæg, så det skal gerne være oppe inden længe 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »