Birthday Wishlist

Birthday Wishlist

Birthday wishlist

Jeg har fødselsdag i morgen. Jeg gentager det lige: i morgen. Tirsdag den 14. november. Det synes så fjernt, at jeg allerede bliver et år ældre. Som barn var jeg ellevild, når det gjaldt min fødselsdag, faktisk helt indtil nu har jeg altid betragtet fødselsdage som hellige. Det kommer jeg nok også til i morgen, jeg har bare slet ikke forberedt andet, end at min mor og jeg spiser morgenmad sammen, tager en tur på Comwell, hygger os og slapper af og slutter dagen med en hyggelig middag i familiens skød.

Jeg bliver altid spurgt, hvad jeg ønsker mig, og som regel har jeg en endeløs liste af ønsker klar allerede i august. Det er dog ikke tilfældet i år, hvor jeg synes, at tiden bare er fløjet af sted, uden at jeg har holdt godt nok fast i vingerne. Derfor har jeg, med opfordring fra familie og veninder, nu lavet en virtuel ønskeliste, men egentligt har mantraet i år været, at jeg ønsker mig noget, som den, der giver, tror vil gøre mig glad. Kategorierne hedder velvære, stil og hygge – og det er netop det, jeg har arbejdet ud fra med denne ønskeliste.

1/ Fedora hat – jeg vil nemlig til at gå med hat. 2/ Saltstager, som jeg har været endeløst forelsket i i evige tider efterhånden. 3/ Narciso Rodriquez‘ vidunderlige duft “For Her“, som jeg faldt for for flere år siden, men som jeg aldrig har fået købt. 4/ En checked coat fra Mango – hvilket er snyd, for jeg giver mig selv denne her i fødselsdagsgave. 5/ Bøger! Særligt fortsætteren til 7 – 9 – 13 Hambros Allé, 100 Dage, er på min læseliste i øjeblikket samt Sødbitter, som jeg gerne har villet læse længe. 6/ Dior’s neglelak i efterårsfarven Jungle Matte er jeg faldet helt pladask for. I forvejen bruger jeg kun Dior’s neglelak, perfection. 7/ J. W. Andersons smukke taske, som jeg har givet lange blikke, siden jeg så den første gang. Åhh.. Klart det ultimative ønske i år. 8/ En ny yoga bh som det bugner af på Zalando, desværre kan jeg ikke finde lige præcis denne, som jeg synes er så fin i farven.


ENGLISH RECAP

My birthday is tomorrow. Like tomorrow. The 14th of November. It seems so distant that its already my birthday. The time flies by and I have had a hard time hanging on to the wings of it. As a child I loved birthdays – not merely my own (well, maybe I loved my own the most… Ahem…), but everyone’s. It’s such a special day and right up until now, I have always been looking forward to my birthday for months. My mom and I are planning on having a cosy breakfast together before heading to a day spa to pamper ourselves. I think that’s a wonderful way to spend my birthday, given that here will be no rushing and only relaxation. 

My friends and my family have been asking me for a wish list and to be honest, I have been completely unaware of the fact that November was coming closer and closer. I usually write an endlessly long wish list months before my birthday – and Christmas too – but this year I have almost forgot that I had to go too – getting a year older, that is. So I created this one above – maybe you’ll find inspiration for your Christmas wishes. Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »