A Day Well Spent

A Day Well Spent


Jeg havde den dejligste dag med en sød veninde i fredags. 5 timer i godt selskab går man ikke fejl af – og dagen startede da også på Fika på Jægergårdsgade i Aarhus, hvor vi lagde ud med en lang snak, smoothiebowls og kaffe. Av, den var god. Vi bestilte begge den grønne af slagsen med både spinat, avocado og ingefær, og da vi begge har fokus på sundhed og velvære, faldt den i vældig god smag. Toppet med kokosflager, gojibær, banan og æble gjorde kun oplevelsen endu bedre – jeg elsker nemlig kombinationen af goji og kokos. Endnu en ting vi er fælles om er, at vi er laktoseintolerante, hvorfor en latte på vaniljesoya altid er en kærkommen del af vores rutiner.

I had the most wonderful day with a sweet friends of mine this Friday. 5 hours in wonderful company is not something you want to miss and we started the day at a café called Fika in Aarhus, where we got to catch up, enjoy a wonderful smoothie bowl and a good cup of coffee. The smoothie bowl was wonderfully filled with greens, ginger and fruit and the topping only made everything better; goji, coconut flakes, banana and apples. Yum! We’re both lactose intolerant so vi ordered a latte with vanilla soy milk – my favourite if anyone should ask!

Efter at have brunchet den på vidunderlige Fika dappede vi ind i Ren Kost. Jeg manglede nogle småsager til mine hjemmelavede duftlys (som i øvrigt er så nemme at lave – og så vidunderlige), og som altid endte vi med at at bruge en times tid derinde, hvor vi diskuterede brændenældete, kokossmør, vitaminer og hvad vi ellers faldt over. Vores fælles passion for sundhed bevirker, at det som oftest er et samtaleemne, vi næppe undgår – og altid ender vi i en helsekost. Og vi endte da også i endnu en; nemlig i Ganefryd i Latinerkvarteret, hvor man får det lækreste veganske, gluten og laktosefri hjemmebag. Valget falder altid på deres bønnebrownie – jeg nåede ikke engang at få et billlede af den, før den var hapset. Vi slog os ned ved Altura med endu en kop kaffe og lod snakken gå, før vi bevægede os mod at kigge efter nyt yogatøj. Det kan man vel aldrig få nok af…

After having the wonderful breakfast which I’m still dreaming about, we went to a Whole Foods store. I needed to top up with goodies for my homemade scented candles (which was amazingly easy and so lovely by the way!) and as always we ended up browsing for health stuff for almost an hour. I guess that’s our thing. We both had some errands to run why we strolled town before having yet another cup of coffee (needed) and the most wonderful brownie from Ganefryd – another Whole Foods market. They bake their own vegan, gluten – and lactose free bread, cakes and buns, and it’s a MUST whenever we’re together. I didn’t even get a shot of the brownie – it was gone before I even knew of it. Whoops.

1/ Shirt: H&M, find similar HERE 2/ Skirt: Only, HERE 3/ Boots: Acne, HERE 4/ Earrings: Mille Rubow, HERE

Senere tog vi et smut ind i Stylepaste, hvilket er min ultimative yndlingsbutik i Aarhus. Her er så smukt, så elegant og der er tænkt over enhver detalje. Nedenstående lampe er kan købes hos Stylepaste. Er den ikke smuk? Her finder du alt, hvad hjertet begærer, inden for mode og interiør – og ligeså et stort og varieret udvalg af lækre tasker, blandt andet fra Céline. Jeg kan ikke gå forbi Studsgade uden at snige mig indenfor. Jeg suger til mig af inspiration, af den smukke æstetik og de fine detaljer. Her er en god blanding af smukke, smukke varer – både fra danske og udenlandske, vidunderlige brands.

Later on vi headed towards Stylepaste, my ultimate favourite shop in Aarhus. In here you will find beauty everywhere. Sp much elegance and aesthetics in one place. You will anything your heart desires within fashion and home accessories, among other; the most beautiful Céline handbags and many Italian interior brands. Wow. I can’t pass this wonderful place without peeping in – and the best of it: you’re always welcome. 


I dag har jeg en masse på programmet. Blandt andet skal jeg til yoga med min dejlige veninde kl 17 for derefter at spise varmende daal og se første afsnit af Danmarkshistorien sammen. Sikke en dejlig dag <3

Today I have loads to do – among that a yoga class this late afternoon with my lovely girlfriend – and afterwards we’re having a wonderfully warming daal. What a wonderful day <3 2 thoughts on “A Day Well Spent”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »