COSY DAYS WITH MY GIRL

COSY DAYS WITH MY GIRL

Sønderborg

Jeg har haft en helt vidunderlig slutningen på ugens hverdage; jeg har nemlig brugt torsdag og fredag i selskab med min dejlige veninde Isabella. Jeg var tilbage i Sønderborg for en stund, en by jeg har boet i halvandet år – og en by som jeg savner hver eneste dag. Man skal ikke gå fejl af denne lille alsiske perle, som har så meget at byde på – ikke blot i form af kulturelle arrangementer, koncerter og gode caféer, men lige i form af at byen er så smuk. Bygningerne er særdeles velholdte og ligeså er gågaden og den omkringliggende by. Den ligger omgivet af vand og natur – her kan man rigtig trække vejret helt ned i tæerne, næsten uanset hvor man befinder sig.
Isabella og jeg havde bestemt os for, at vi skulle have nogle hyggedage, idet vi ikke ser hinanden lige så ofte som før.

I have had some wonderful days this week: I went to visit my sweet friend Isabella in Sønderborg, where I used to live. Jeg was back in this wonderful little gem for a short while where I have lived for a year and a half. I miss this small, beautiful city every single day – here you can really breathe deeply given that city is surrounded by both water and nature. The buildings in the midst of the city are so well maintained, the city is clean and neat and just so amazingly beautiful. I was happy to be back – in the company of my sweet, sweet friend.  

sønderborg

Fredag havde jeg brug for diverse pick-me-ups; min morgenkaffe, en vegansk latte, en matcha latte og endnu en vegansk latte. Jeg var egentligt ikke træt, jeg var bare tung i hovedet, givet jeg ikke havde sovet så godt natten til fredag. Ser du, jeg sov nemlig med en anden hovedpude, end jeg plejer – og jeg er ret picky med mine puder, idet jeg har tendens til hurtigt at få ondt i nakken..
Til trods for min dårlige søvn og min ømme nakke, smuttede vi ned på Isabellas kærestes restaurant, Lazy Dog, og fik en Butterfly Blue Pea Tea med citron – ganske enkelt den smukkeste te nogensinde. Farven er den smukkeste kobolt blå og lige så snart der tilsættes citron, forvandles teen på magisk vis og farves lilla. Jeg vil vove at påstå, at det er den smukkeste te, jeg nogensinde har fået. Ligeså fik vi en matcha latte og en breakfast burger. Denne burger var den mest syndige og helt vidunderlige jeg til dato har fået – friske bær, hjemmelavet marmelade, en lækker, blød bolle og flødeskum. Av, hvor var den god. Resten af dagen brugte vi på at arbejde med hver vores, hygge os gevaldigt, drikke (mere) kaffe og bare tulre rundt – lige som jeg elsker det og som vi er gode til.

Friday I had several pick-me-up drinks; morning coffee, a vegan latte, matcha latte and yet another vegan latte. I was I bit tired given that I had been sleeping with a different pillow than I’m used too. Really picky here, I know. I kept looking so tired, despite of the pick-me-ups. 
The same morning we went for breakfast at Isabella’s boyfriend’s restaurant, Lazy Dog. It’s so wonderful to see how it is blooming when I have followed the process from the beginning. We had a Butterfly Blue Pea Tea with lemon, a matcha latte and the most amazing breakfast burger ever. Unfortunately I didn’t get a picture of it before we started digging in – but oh boy it was good! 

Sønderborg
1/ Blazer: H&M, HERE 2/ High-neck woolen blouse: American Vintage, find similar HERE 3/ Skirt: Only, HERE 4/ Boots: Acne, HERE 5/ Silver Earrings: Mille Rubow, HERE

Sønderborgsønderborg

Inden jeg kørte af sted igen, sluttede vi af med en yndlingskaffe på vores yndlingssted, Kislings. Dertil hører til smukkeste baggård, hvor farverne i øjeblikket er de smukkeste, efteråret har at byde på. Træer og buske var farvet brændt orange, den smukkeste røde farve og varme gule nuancer – den smukkeste kombination – og forklaringen på, hvorfor jeg elsker efteråret så højt.

Before I left we headed to our favourite coffee place, Kislings. Their backyard is filled with beautiful colors, blooming away in burnt orange, red and warming yellow tones – the most beautiful combo – and the explanation to why I love autumn to bad. 2 thoughts on “COSY DAYS WITH MY GIRL”

 • Åh; hvilket vidunderligt post! Kan se, at vi har zig-zag’et forbi hinanden, de samme steder tors+fredag. Ville ønske, jeg havde løbet ind i dig, så havde du fået et varmt kram 🙂
  Isabella, kom forbi vores bord og sagde hej torsdag aften, efter løbeturen. Szymon lavede den lækreste Vegan-burger til (faktisk anden gang, jeg får den) – min mand gik derimod all-in på baconburgeren, haha.
  Dejlige billeder og hvor er jeg dog enig, Sønderborg er jo gået hen og blevet min 2. hjemby og jeg er vild med, hvad den har at byde på.
  Rigtig god søndag til dig <3

  • TAK, Linda! Og sikke ærgerligt at vi ikke rendte ind i hinanden! Jeg ville også gerne have givet dig et stort kram 🙂
   Ej hvor lyder det dejligt – og den vegan-burger lyder helt fænomenal! Den må jeg have, næste gang jeg kommer ned.
   Tak, Linda. Sønderborg er virkelig en vidunderlig by – jeg kan godt forstå, at det er blevet dit andet hjem <3 Jeg så også dine fine stories i går - sikke et savn jeg mærker, når jeg ser sådan noget 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »