11 things to do with your best friends

11 things to do with your best friends

FRIENDSSHIPENGLISH RECAP BELOW

Hvornår lavede du sidst noget med din bedste ven eller veninde, som ikke var noget, I har været vant til at lave sammen? Måske er I vant til at drikke kaffe sammen på jeres lokale kaffebar, kigge på mennesker, smage de nye kager, som de udbyder eller gå på shopping sammen. At lave det noget nær det samme med din bedste ven eller veninde er der absolut intet i vejen for, dog er det altid dejligt at lave noget nyt sammen med et menneske, som du har kært.
At lave noget sammen, som er nyt for begge parter vil ikke blot bidrage til at bredere viden om et givent emne eller givne situationer, det vil ligeså bringe jer tættere sammen – selv om I måske allerede har brugt meget af jeres liv i hinandens selskab.
Jeg har fundet frem til nogle ting, som jeg enten allerede har lavet med gode veninder, ting som jeg rigtig gerne vil lave og ting, som jeg synes kunne være både sjove og udfordrende at dele med bedste veninder.

1/ BAGNING
Noget der faktisk er helt enormt hyggeligt at være fælles om er at bage. På en eller anden vis kræver det et teamwork – men som bedste venner finder I nok ud af det! Find en opskrift på Pinterest, som ser vidunderlig ud, eller slå et smut forbi jeres favorit madblog for at suge inspiration til jer. Da jeg var (meget) yngre, bagte jeg ofte kanelsnegle sammen med min gode veninde, og efterfølgende dækkede vi bord til teselskab og hyggede os i stor stil. Selv om det er længe siden, vil jeg gerne gøre noget lignende igen. Det er hyggeligt og for en stund fokuserer man blot på at være i nuet og på bare at nyde hinandens selskab.

2/ LÆS HØJT OP FRA DIN YNDLINGSBOG
Hvis regnen slår mod ruderne, som den jo ofte gør her i landet, og du ikke har de store planer, tag da din veninde under armen, find et hyggeligt spot og læs passager op fra jeres yndlingsbøger. Selvfølgelig kræver det en forudgående viden, som I er nødt til at dele, men der er noget meditativt ved at blive læst højt for – og lige ved at forholde sig til et stykke litteratur, som er en andens yndlings. I kommer uden tvivl til at lære hinanden bedre at kende, idet en yndlingsbog eller et stykke yndlingspoesi kan være ekstremt personligt. Man lærer måske hinanden at kende på et dybere plan; på hvad, der gør din veninde glad, ked af det, hvad der rører hende og hvad, hun finder interessant. Det kan være en ret smuk ting at gøre for hinanden; man åbner sommetider op for nogle sider, som andre ikke normalvis ser – og andre gange kan man blot grine, til man får mavekramper – uanset hvad, så gør I hinanden godt ved at dele ud af jeres yndlings.

3/ SPADAG
Når du har brug for seriøs afslapning, hvad er så bedre end ta mødes med din bedste veninde til noget selvforkælelse? Find jeres morgenkåber frem, nogle håndklæder, en lækker ansigtsmaske og dit manicuregrej. Må I endda har lyst til at prøve jer frem til nye måder at sætte jeres hår på? Eller til at dresse up og prøve den kjole, du har købt til en bestemt anledning. Sæt noget dejligt musik på eller endda en god film – måske ender I endda med at have en to-i-en aften med film og hygge.

4/ OPRYDNING
Vi har næsten alle sammen et eller andet i vores skabe, som vi ikke har brug for. Hvad enten det hænger i garderoben eller er at finde i badeværelset, er en oprydning en sund beskæftigelse ind imellem. Ryd op i dit tøj alt efter hvad du bruger, hvad du gerne vil af med og hvad der skal gives væk eller sælges, og byt evt. tøj og hudplejeprodukter med hinanden, således tingene ikke blot smides ud. Det er en simpel win-win situation, da du ikke blot får ryddet op i dit skab; du får ligeledes ryddet op i dit sind.

5/ GARAGESALG
Ikke at det behøver at være garagesalg – måske bagagerumsmarked eller brugt tøj marked, som popper op rundt i de store byer ind imellem. Tag af sted med hinanden og brug noget tid sammen på noget, som I er fælles om. Måske tjener I endda en ekstra skilling – og det tager ingen jo skade af.

6/ CYKELTUR
Måske er I ude at rejse, eller måske er I blot på tur i egne byer, Uanset hvad er en cykeltur altid hyggelig. Man får set byen og området fra en ny side og pakker man et par flasker vand, lidt snacks og lidt hygge er man godt på vej mod en hyggelig dag.

7/ PICNIC
I tråd med foregående cykeltur er en picnic aldrig af vejen. Lav noget fingermad eller noget tapas sammen, skær noget frisk frugt, lav en hjemmelavet, lækker juice – eller medbring endda en flaske vin og drag af sted på picnic – på cykel, på gåben eller i bil.Sørg for at pakke et tæppe at sidde på og gerne nogle ekstra til at putte i, hvis det bliver for koldt. Er vejret koldt? Så hold jeres picnic indendørs – og ja, det kan man godt. Bred ganske enkelt tæppet ud på stuegulvet, stil jeres picnickurv og bare nyd det. Selv om det lyder helt tåbeligt, er det faktisk enormt hyggeligt – særligt hvis regnen siler ned uden for.

8/ DISKUTER IDEER OG VISIONER
At diskutere ideer, hvordan du bevæger dig i den rigtige retning eller hvordan du etablere dig selv med en god veninde elle et menneske, som kender dig godt er noget, der giver dig et stort mentalt overskud. I bliver inspireret af hinanden, og når I bliver inspireret, er det mere sandsynligt, at I bevæger jer fremad – enten sammen eller i hver jeres tempo. At bruge tid sammen med mennesker, som inspirerer og motiverer dig og holder dit fokus er helt essentielt for et venskab – som venner er man nødt til at holde hinanden oppe og ikke nede.

9/ BYRUNDTUR
Inden I tager af sted på byrundtur, bestem jer da for små opgaver, som I vil præsentere for hinanden. Det kan være alt fra en bestemt historie, der er tilknyttet byen eller bestemte steder og bygninger, til skulpturer, som står placeret rundt omkring i byen. Måske vil I bare gerne vide mere om byen – eller blot udvide jeres viden om begivenheder, historiske steder og byens kunst.

10/ FÅ FINGRENE I KULTUREN
Når man bruger tid sammen i kulturen, åbner det op for en hel del muligheder for at diskutere både det sete, det læste og de oplevelser, man får. Man åbner ofte op for sider, som, når de er sat ind i en anden kontekst, viser sig anderledes, og ofte kommer man til at fundere over spørgsmål og ting, som man ellers ikke ville have stødt på i sin hverdag. Gå på museum for at se en ny, spændende udstilling, gå på malerskole, få fingrene i ler og keramik – mulighederne er mange – måske skal I prøve noget, som I aldrig har prøvet før?

11/ BOGKLUB ELLER MADKLUB
Meld jer ind i en bogklub sammen – eller endnu bedre: lav jeres egen. Bestemt jer for hvilke bæger, I kan lide at læse, eller udvid jeres repertoire og dyk ned i noget, som ingen af jer har det store kendskab til. Læs, lyr og dikskutér – det værste, der kan se er, at I bliver klogere. Eller.. Lav jeres egen madklub. Her lærer I ikke blot en masse nyt om mad, I lærer også at mestre nye opskrifter og optimerer jeres køkken-skills.

ENGLISH RECAP

When was the last time you did something together with your best friend that wasn’t something you’ve been used to doing? Spending time together, drinking coffee, looking at people, eating new pastries or shopping together is all good – but some how you would want to do something different, something that you’re not used to.
Doing something new together will not only expand your skills or your knowledge on a given thing, it will too make you closer and you will get to know each other better – even if you’ve spent a life time together.

1/ BAKING
Something that is actually extremely cosy is baking together. Somehow it requires team work – but if you’re best friends – you’ll manage. Pick a recipe you haven’t been doing before; something looking insanely good on Pinterest or something from your favourite food blog and grab your baking skills by the root and start baking.
I used to bake cinnamon roles with a former girlfriend of mine in elementary school – we set the table as we were having a tea party, and even though this was a long time ago, I’d like to do it once again.

2/ READ OUT LOUD
On a rainy day, or on any day with no big plans, grab your favourite books and read passages out loud that you really love. Of course you’ll need to let each other in on the books and the prior knowledge that you have, given that you have read it – and just read out loud to each other. Not only will you get to know each other better, in the sense that favourite books can be quite personal as they will tell something about you; what you like, what moves you, what upsets you and what makes you happy. This can be quite a beautiful thing to do together and it will let you in other your best friends thoughts.

3/ SPA DAY
When in need of relaxation what is more welcome than a spa day in your best friends company? Grab your robes, a few towels, a facial mask, a set of manicure and treat yourselves. Maybe you even want to try out new hairstyles. Put on some good music or a great movie and just relax and have fun. Maybe you’ll even get to to a two-in-one and throw movie night while you’re at it.

4/ THROW AN ORGANIZATION PARTY
We almost always have loads of stuff in our home, our closeted our bathroom that we really don’t need and don’t wear. Help each other out cleaning out the closets, trade your clothing or your bodylotions and put the rest aside to sell or give away to charity. When cleaning out your closet and manage your wardrobe, or whatever you’d like to clean out – you clean out your head and mind as well, simply a win-win situation.

5/ YARD SALE
After having cleaning out your closets (or your stuff) together, attend a yard sale anywhere of your choice. Not only will you spend time together, you will too make a bit of extra cash – and that doesn’t hurt, right?

6/ GO BIKING TOGETHER
Maybe you’re in a new place, maybe you’re traveling together or maybe you’re just at home. And that’s okay! Grab your bicycles, a few bottles of water, something to eat and go somewhere new.

7/ PICNIC
In line with the prior biking trip, go for a picnic! Make some finger food or tapas together, get some some fresh fruits, a freshly squeezed juice – or even a bottle of wine if you’re truly in on it and go picnicking. Pack a large blanket to sit on and maybe a few for you to wrap yourself in if it gets cold.
If the weather is bad you might want to stay inside. Just throw your stuff in your picnic basket, spread the blanket on the floor and dig in.

8/ DISCUSS YOUR IDEAS TOGETHER
Discussing ideas, ways to move forward and how to establish your personal brand (or any other thing) is something that does not only provide you with a mental surplus – you will both get inspired by each other, and when getting inspired, you are more likely to move forward – together or in your own pace. Spending time with people who inspires you, motivates you and keeps your mind focused is an essential part of a friendship – you need to keep each other up, not wear each other down.

9/ STROLL AROUND TOWN
Decide on small assignments before strolling around town. Every town has a history to it, art sculptures or some fancy architecture, maybe you’d like to know more or you just might want to expand your knowledge.

10/ GET CULTRAL
Spending time doing cultural things together open up for the opportunity of not only discussing what you see or read, it also open up for you to expand your knowledge or get in touch with your creative side. Go to a museum to watch a new, exciting exhibition, attend painting classes or get your hands in ceramics.

11/ BOOK CLUBBIN’ OR FOOD CLUBBIN’
Maybe you want to attend a book club together – or even better: make your own. Decide on what kinds of books you’d like to read, share your thoughts on or pick something entirely different than you’re used to. Or… Do your own food club. You will not only get to learn some new skills, you will too get to know so much more about food and improve your cooking skills.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »