My favourite (nail) beauty product

My favourite (nail) beauty product


Jeg har, lige så længe, jeg husker, sværget til ét bestemt negleprodukt, som jeg ganske enkelt ikke kan leve uden. Den lille, fine, hvide dåse er min tro følgesvend og følger med både i tasken, på kontoret og på natbordet. Det er Diors Crème Abricot, en neglecreme det franske mode – og beautyhus første gang lancerede i 1963. An oldie but a goodie – ligesom med en Chaneltaske ved man bare, at man køber noget, som ikke blot virker, men som også holder de lovprisende ord.


Jeg opdagede Crème Abricot første gang på en ferie for år tilbage, og da jeg altid har gået meget op i mine negle (særligt efter at jeg som teenager endelig holdt op med at pille i dem), syntes det som et produkt, der kunne tilføre både fugt og pleje til mine tørre neglebånd. Jeg skulle senere finde ud af, at den smukke, koral-orange-lyserøde, fede creme ikke blot bidrog til at pleje mine flossede neglebånd, ligeså promoverer Dior cremen til stadighed på, at den virker vækststimulerende og forstærkende for dine negle. Jeg ved ikke, om cremen decideret bidrager til dette, dog ved jeg, at den i særdeleshed bidrager til, at både mine negle samt neglebånd ser sunde og velplejede ud – og det er i og for sig nok for mig. Jeg er overbevist om, at kost, vitaminer og mineraler har en vidunderligt stor effekt på vores sundhed og udseende, og derfor skyder jeg skylden på disse elementer, når det gælder mine negles kraft, tykkelse og længde og ser blot mit favorit beauty produkt som en sidegevinst, som løfter mine negle og giver det sidste pift. Selvom jeg jo egentligt godt både kan se og mærke, at mine negle er stærkere end nogensinde før – og det efter en lille pause med neglecremen, da jeg i længere tid ikke har kunnet finde den…
Trods min ambivalente overbevisning er og bliver det min favorit, når det gælder mine negle. Og det bedste af det hele er, at den fås lige her. Har du mod på at smide 200,- for sådan en lille sag, som i øvrigt er helt enormt drøj i brug, vil jeg vove at påstå, at du ikke vil fortryde det, tværtimod…1 thought on “My favourite (nail) beauty product”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »