Den perfekte venindegave

Den perfekte venindegave

DEN PERFEKTE VENINDEGAVE
Den perfekte venindegave fik jeg af en af mine bedste veninder for blot nogle uger siden – en solskinssøndag i juli. Jeg blev i juni færdig på min kandidat i kunsthistorie, og hun mente, at min nye titel som både kunsthistoriker såvel som jobsøgende skulle fejres med den fineste venindegave; et par smukke, edgy og lækre øreringe fra den søde, smukke og meget, meget dygtige smykkedesigner Mille Rubow, som er min gode venindes gode veninde. Min veninde, Trine, og Mille lavede dem i fællesskab, så de blev så personlige som muligt, hvilket jeg sætter helt enorm stor pris på. Tænk at få sådan et par smukke øreringe, designet specielt til dig. Det er en af de mest personlige gaver, jeg nogensinde har fået, en venindegave, – og de hænger på mig hver eneste dag.

Mille Rubow er en super sød, inspirerende og kreativ sjæl, som selv har lavet sine smykker siden sine unge teenageår. Vi var en del veninder, som mødtes, og Mille var en af dem, hvorfor det blot er ekstra sjovt, at netop Mille har lavet mine nye øreringe. Hendes stil synes jeg afspejles i hendes smykker; kreativiteten, det lidt bohemede look blandet med det rå og hendes store feminine side træder smukt frem i hendes designs. Tidligere har Mille arbejdet og designet for Sif Jakobs, hvilket blot vidner om, at der ikke blot ligger en stor passion bag Milles arbejde, men ligeledes ligger der en dyd i at udføre et håndværk og udforme disse smukke smykker. Der hersker ingen tvivl om, at Mille er enormt dygtig til det, hun laver – og det hun inspirerer andre med.


Jeg går normalt altid med øreringe i guld. Vi har vel alle en tendens til enten at vælge det ene eller det andet: guld og rosaguld eller sølv og hvidguld. Øreringene er helt anderledes end det, jeg selv ville købe og TAK for det! De har lige præcis den finde runde størrelse, som jeg har ledt efter, de er mere rå end det, jeg normalt ville gå med og så synes jeg, at de giver en cool kant til min ellers, til tider, meget klassiske stil – lige præcis den kant, som jeg selv og har ledt efter, og som jeg ikke har kunnet finde – med mindre jeg ville og at smide et par tusinde for et par øreringe.

Tit og ofte når jeg får en gave, jeg ikke selv ville have valgt, eller jeg bevæger mig ud i et stykke tøj eller en stil, som jeg synes er super cool til alle andre, er det som om, at det skal vokse lidt på mig. Jeg skal føle mig tilpas med det, jeg skal mærke efter, og jeg skal allerhelst føle mig både lidt cool og ret præsentabel både til hverdag og fest, hvorfor jeg ind imellem vælger “det sikre” – og dermed måske også det lidt mere kedelige. De sidste par år har jeg dog været formidabel (hvis jeg selv skal sige det) til at kaste mig ud i en stil, som giver mig en rå kant, og som alligevel bevarer det klassiske look, som jeg tilbeder. Jeg bliver ikke kedelig, tværtimod, men jeg holder mig til det, jeg ved, jeg elsker – og til stadighed kaster jeg mig ud i det rå, som jeg har elsket så højt i nogle år. Det er en mere minimalistisk stil, det er rene linjer og det er tilfredshed ud over alle grænser, når jeg kigger i min garderobe og kan konstatere, at jeg er godt på vej derhen, hvor jeg gerne vil være rent stilmæssigt.
Øreringene falder helt utroligt godt ind, og de er blot med til at understrege det underspillede klassiske og det få rå elementer, som jeg elsker at implementere.

Lignende øreringe fra Mille Rubow kan findes lige her, blandt andet nedenstående synes jeg er super, super smukke, feminine og tillige rå, cool og edgy. Lige den blanding jeg vægter så højt. Mangler du en smuk, æstetisk og feminin venindegave, så snup  et kig på Milles webshop. Der er uendeligt mange smukke designs i både øreringe, armbånd, kæder og ringe  i både gulv og sølv. Alt er udført i hånden, så ikke nok med at der ligger mange tanker bag hvert enkelt smykke, ligger der også et stort håndværk, præcision og en stor passion.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »