The Good List

The Good List

Søndag aften. Et tilbageblik på ugen, der er gået sin gang, og som aldrig kommer igen. En ny føljeton om de små stunder, som har været medvirkende til at gøre min uge endnu bedre; de små stunder som betyder så uendeligt meget, meget mere end vi går og tror; det er de små stunder, der er værd at huske og som ‘all add up’ i det store billede.

Kirsebær. Sommerens mest vidunderlige bær, som jeg elsker så højt, at jeg hopper og danser, når de første er at finde i supermarkedet.

Jeg har haft en stille stund til at sidde at ordne mine negle. Jeg elsker de stille stunder, hvor jeg sidder med et blad eller en bog og nyder, at jeg kan fordybe mig i hvad end, jeg læser. Tilmed fik jeg ordnet mine negle, hvilket har været på min to-do liste ugen forinden, uden jeg fik det prioriteret. Det er win-win: mindfulness og pæne negle. 

Fredagens solskin bød på hele, friske ærter og endnu flere kirsebær i haven i selskab med en god bog. Jeg ynder at læse bøger omhandlende målsætninger, vaner, motiverende elementer, og disse var én af dem, som jeg tog med mig i haven. 


En af mine kæreste barndomsveninder blev i går gift, og vi var inviteret til bryllup på Sjette Frederiks Kro i Riis Skov i Aarhus, hvor både min kæreste og jeg har boet. Det var helt vidunderligt at være tilbage i Aarhus og endnu mere vidunderligt at få lov at fejre min gode veninde og hendes søde kæreste gennem de sidste 8 år. Omgivelserne var eminente, perfekte, og jeg kan kun drømme om et lige så smukt bryllup. 

Selv bryllupskagen var perfekt. Fyldt med små, lyserøde og hvide roser, kys, macarons og omgivet af den mest velsmagende hvide chokolade. Den smagte himmelsk og var ikke mindre end 5 lag høj. Solen skinnede, der var champagne på terrassen og udsigt ud over den permanente. Dannebrog vejrede i den stille vind og alt var helt perfekt. 

Jeg kunne ikke dy mig for at tage et close-up af min lille time i haven. Jeg nyder i fulde drag at koble hovedet fra, lytte til vinden og fuglene og blot fordybe mig i en god bog omgivet af roser, ærter og… kirsebær. 

 

Hvad har været jeres favoritmoment fra ugens løb? Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »