Taknemmelighedstirsdag

Taknemmelighedstirsdag

Tirsdagstaknemmelig. Det er hvad jeg er i dag. Ligesom alle andre tirsdage – og alle andre dage. Som I kan læse her, bruger jeg nemlig min lille 100 Days of Gratitude, en lille bog jeg selv har fået lavet, til at skrible 3 ting (og sommetider flere) ned hver dag, som jeg er taknemmelig for. Fidusen i det er også at nedfælde det essentielle hvorfor, som medvirker til, at de små (eller store) ting, vi er taknemmelig for, sidder bedre fast, hvorfor vi tenderer til at huske bedre på dem i det store billede.

I dag er jeg særligt taknemmelig for perfekte avocadoer. Hvor ofte køber man ikke en lidt blød, mørk og lækker avocado for blot at finde ud af, at den er trådet? Den anden dag købte jeg et helt net; jeg mærkede godt efter, kiggede nøje på farven og er siden blevet overrasket over, at hver eneste jeg endnu har spist har været helt perfekt. Hverdagens små glæder…

Jeg er også taknemmelig for, at jeg lige nu blot ligger i sofaen med en kop hjemmelavet gør-mig-rask trylledrik, som smager vidunderligt. Min krop er stadig sløv og mærket efter en lang weekend med sygdom, men sofaen (og trylledrikken) er vidundermidler i skrivende stund.

Jeg er taknemmelig for, at J og jeg hver mandag ser et afsnit Game of Thrones og en et afsnit Power (min og hans serie…). Det er skønt at have noget at samles om, som vi begge ser frem til.

Desuden er jeg taknemmelig for, at J i går kom hjem med to nye ret så flotte lænestole ind til stuen. De er smukke og hæver helhedsindtrykket i lejligheden.

Hvad er I taknemmelige for? Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »