Lakridskaffe… I’m in love

I dag har jeg følt, at foråret har vist sig fra en af sine bedste sider; solen har skinnet sine vidunderlige stråler ned på mig og lille Danmark, græslåmaskinerne har kørt fra morgen til sen eftermiddag, og jeg har for første gang fået lakridskaffe – i solen! Med en bog. Det var fantastisk.
Opskriften er afsindig nem, dog skal resultatet bestemt ikke undervurderes. Har du ikke smagt lakridskaffe før, bør du gøre dig selv den tjeneste, hurtigt. Jeg kan allerede nu mærke, at jeg får et kærlighedsforhold til denne varme drik, som jeg med garanti også skal have afprøvet som isnende kold.

Til et glas iskaffe skal du bruge..
.. Et glas kaffe – fra maskinen, Nespressoen eller instant
.. 1/2 tsk. lakridspulver
.. Bland lakridspulveret i kaffen – smag evt. til med mere
..  Tilsæt evt. mælk. Hvis du er ligesom mig, kommer du gerne mere end rigeligt i.1 thought on “Lakridskaffe… I’m in love”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »