Instaseptember ♥

September måned har for mit vedkommende budt på en hel del, hvilket har været mere end overvældende. Jeg har påbegyndt nyt studie, som på ingen måde ligner mit gamle engelsk studie på SDU. Det er noget mere krævende, da det både er praktisk og teoretisk, og for at sige det mildt, så er jeg ikke ellevild for at skulle være kreativ. Jeg har ikke som sådan noget imod det, det er jo en del af studiet, jeg vil dog hellere sidde med næsen i bøgerne eller være til forelæsning. Det er dog enormt lærerigt, så mon ikke jeg kommer til at holde af det 🙂
Ud over dette har min studiegruppe og jeg fast mødedag om mandagen, hvilket også kommer til udtryk – både i form af kaffe og hygge. Og det er rigtig hyggeligt. Jeg elsker, at vi får lavet noget konstruktivt, mens vi får chit chattet og drukket god kaffe.

September måned har virkelig været meget præget af mit nye studie. Men jeg vil nu lige påpege, at jeg også har et liv ved siden af; jeg har endda været i biografen og se Den Skaldede Frisør. Jeg har været ude og spise lækker lækker tapas sammen med J. Jeg har været til 3 fødselsdage på én weekend. Jeg har set og kampnusset mine bedsteforældres sødeste hund. Jeg har spist sushi sammen med gode venner, været på arbejde, hjulpet til modeshow, været til Food Festival, købt nye cardigans, drukket kaffe i godt selskab, været nede og træne, forelsket mig i både nye støvler, Tommy Hilfiger strik og Maison Scotch jakke & lagt ny neglelak hver 3. dag. De sidste par uger er fløjet af sted så hurtigt, at jeg knap nok har kunnet følge med… På trods af det, har det indtil videre været en helt fantastisk og lærerig måned ♥ 

1. Roser som pynter så smukt. Jeg elsker at få røde roser. Og jeg elsker at have friske blomster stående. 2. Havregrød med vanille og kokos. Dét er en lækker morgenmad, som kan findes lige her. 3. Studiegruppen på Baresso, hvilket jeg snildt kunne gå hen og blive (mere) afhængig af. 4. Fødselsdagsbrunch med pigerne hos vores søde veninde, som havde klaret alt dette med en snottet lille pige på armen. HURRA for Super Moms! 5. Mine bedsteforældres nye langhårede chihuahua, Karlo, på 3 år. Jeg er allerede dybt forelsket ♥  6. Min søde venindes (og svigerindes) fødselsdagslagkage med friske hindbær, masser af creme og en hel del flødeskum. Hvor var den god. Og hvor var det dumt at smage, når man ikke kan tåle det… 7. Endnu en gang studiegruppehygge. Denne gang på Sigfred’s Kaffebar under Vangsgaards Boghandel i Aarhus. I love that place, my porte monnaie doesn’t… 8. Jeg kan rigtig godt li’ neglelak, men jeg er knap så vild med, at det også skal tørre, for jeg føler mig virkelig hjælpeløs, suk.. 9. Et afbræk til Food Festival i på Tangkrogen i Aarhus, hvor vi fik celleri – og rødbedeshots, mmh  10. Lektier, lektier, lektier. Og så læste jeg endda det forkerte, hrmf. 11. Jeg elsker denne smukke efterårs – og vinterfarvede neglelak fra O.P.I. I de mørke måneder elsker jeg mørk  lak på neglene, som jeg synes er så elegant. 12. Power morgenmad i form af powergrød! Opskriften kan findes lige her. 13. Min grundbog, A History of Western Art, som, på trods af tykkelsen, jeg er ret vildt med. 14. De bedste, lækreste, sundeste og nemmeste blåbærscones, som kan findes lige her. 15. “Be so good they can’t ignore you”. Et citat som jeg er ret fascineret af. 16. Min grønneste grønne te; en blanding a Løv’s Pure te og mit grønne matcha tepulver. 17. Mit sædvanlige morgenmåltid; havregrød med kanel, æbler, rosiner & en god kop kaffe. Så er jeg solgt, og min dag starter uden tvivl godt. 18. Sushi madness i kæreste og venners lag. Tilsætter man ikke tequila, går det ikke galt. 19. Paleopandekager, som jeg lavede en eftermiddag for nogle weekender siden. De var super lækre, mættende og easy peasy at lave. Opskriften kan findes lige her. 20. Jeg nød virkelig de sidste sommerdage, selv om jeg alligevel var pakket ind i en lille jakke og ballerinaer ♥ 

Husk at I kan følge mig (næsten) dagligt på Instagram under annaellegaard. God weekend til alle! 4 thoughts on “Instaseptember ♥”

 • Hej Anna.
  Jeg elsker din blog og kigger den tit igennem – nogle gange helt til slut!
  Jeg savner dog noget: Et indlæg hvor du viser fra du står op til du går i seng hvad du spiser, bare en almindelig dag, til inspiration. 🙂 Morgenmad, frokost, mellemmåltid (hvis du bruger det), aftensmad mm.
  Jeg håber du vil få tid til det en dag, det ville gøre mig – og måske er der flere derude der har tænkt på det samme? – rigtig glad!

  Kh Sidsel

 • Hej Sidsel.
  Hvor er du sød. Sikke en dejlig kommentar at læse 🙂 Det er sjovt, du skriver det, for jeg har tænkt på det samme. Og med din opfordring vil jeg bestemt gøre det! 🙂
  Det kan dog gå hen og blive lidt svært med mellemmåltider, da jeg ofte går og småspiser mandler, æblestykker og lign., but I'll give it a try 🙂
  Kh Anna & rigtig god weekend.

 • Dejligt, det vil jeg glæde mig til! 🙂

  Jeg ved ikke, om det er mig der ikke har læst grundigt nok – men måske du også på et tidspunkt kan fortælle mere om din ugentlige detoxdag? Hvordan gør du / hvad spiser du (og hvad spiser du ikke)?

  Jeg følger i hvert fald med! 🙂
  God søndag.
  Kh Sidsel

 • Der er masser af inspiration at hente i detox 🙂 Min ugentlige detoxdag har ikke så stor indflydelse lige nu, hvor studiet fylder en del, men jeg er ved at udarbejde et indlæg om netop detox, som kommer op inden for de næste par uger, hvor der er info, do's and dont's, så der kan du læse meget mere 🙂

  God mandag til dig 🙂
  Kh A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »