Beanspread

Beanspread er en af mine favoritter, når det gælder ‘flydende pålæg’. Det er ulovligt nemt at lave, særdeles bugdetvenligt, kalorielet, proteinrig og så smager det himmelsk, når det er rigtig dejligt køleskabskoldt.
Jeg bruger det som pålæg under hamburgerryg, avocado, agurk, tomat, etc. som som tilbehør til salat, falafler og fisk. Underforstået bruger jeg det til næsten alt – og serverer det gerne som dip til tapas sammen med oliven, hjemmelavede knækbrød og et køligt glas hvidvin. Ahh, dét er sommeren, når den er bedst – også selv om den endnu ikke har nået Danmark.

En gang beanspread, tak

  • 1 ds. økologiske Salad Beans(Et mix af soja-, Black Eye- samt Adzuki bønner)
  • 1 spsk god olivenolie
  • Saften af en lime
  • En håndfuld frisk koriander
  1. Kom alle ingredienserne i en blender, minihakker eller foodprocessor.
  2. Blend til en lind masse.
  3. Pynt med frisk koriander og servér eller kom i en lufttæt beholder, som opbevares på køl. 
  4. Voilá, 5 minutter senere er der beanspread!
Bon appetit!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »