Refreshing Mint Smoothie

Super simpel smoothie, som er lækker, forfriskende og som med garanti vil gøre sig rigtig godt på en varm sommerdag!


Til et STORT glas eller to mindre:
2½ dl sojamælk
250 g frossen melon og ananas
½ banan
En stor håndfuld mynteblade
1 spsk hørfrøolie/Livets Olie

Blend alt på nær hørfrøolien til en blød smoothie. Rør olien i til sidst – lige inden servering.
Olien er medvirkende til, at vi kan optage alle vitaminer fra frugten, således at disse ikke kun går ‘direkte igennem’ systemet 🙂 Tilsæt evt. 2 – 3 spsk. proteinpulver, hvis smoothien skal mætte mere eller udgøre et måltid.

Bon appetit!2 thoughts on “Refreshing Mint Smoothie”

  • Hej smukke 🙂 Det er også noget underligt noget, men der følger en god og logisk forklaring; Hørfrøolien må ikke blendes i (ej heller må den opvarmes, hvis man kunne finde på det), da det er en olie, som er flerumættet. Det vil sige, at hørfrøolien nemt kan 'spaltes' eller gå itu, om du vil. I tilfælde af dette vil man ikke få nok ud af den. Olien indeholder omega 3 og 6, som er 'det rigtige fedt', som kroppen (+ hud, hår og negle!) har brug for for at kunne optage alle frugtens gode vitaminer 🙂 Du kan sagtens tilsætte hørfrøolien til sidst, når alt andet er blendet sammen, og derefter blende i 2 sek – kun lige så den bliver 'rørt med rundt' – så er chancen for, at olien går i stykker ikke særlig stor 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »