Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Compilation failed: nothing to repeat at offset 109 in /var/www/blondfood.com/public_html/wp-content/plugins/jetpack/class.photon.php on line 331

Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Compilation failed: nothing to repeat at offset 109 in /var/www/blondfood.com/public_html/wp-content/plugins/jetpack/class.photon.php on line 331

Raw // Chokomousse


Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Compilation failed: nothing to repeat at offset 109 in /var/www/blondfood.com/public_html/wp-content/plugins/jetpack/class.photon.php on line 331


Som lovet: den rå chokolade mousse! Den er yummi, fyldig, rich på chokolade og den smager intet mindre end himmelsk. Den er så tilpas, at man kun skal have “en kugle”, som serveres med frisk frugt. Den friske frugt komplimenterer den fyldige chokolademousse fantastisk, hvilket udgør en dejlig dessert, som jeg bestemt ikke har serveret sidste gang!

Den simple opskrift lyder
3 store avocadoer
10½ spsk raw kakao pulver
10½ agavenektar

Hæld ingredienserne i en foodprocessor og blend, til massen er cremet og blød. Tilsæt evt. mere agavenektar og/eller kakaopulver, hvis moussen enten skal være mere choko-rich, eller hvis den mangler sødme.

Moussen kan man også “snyde” sig til ved at bruge almindelig mørk chokoladepulver og honning. Er dette tilfældet, smager det mindst lige så godt.

Servér moussen med frisk frugt; her vindruer, mango og appelsiner – lige hvad køleskabet bød på. Selv vil jeg mene, at til en chokolademousse hører enten friske jord – eller hindbær til, hvilket udgør en skøn symbiose! Når det så er sagt gik mango, vindruer og appelsin dog rigtig godt til, – det kan bestemt anbefales (også) at prøve denne kombination 🙂

Voilá! Mousse au chocolat!
Bon appetit!

Jeg vil gerne undskylde billederne en smule; de blev desværre taget i hastværk, og jeg mener ikke, at chokomoussen kommer til sin ret på billederne. Håber I kan bære over med mig og tænke jer til, hvor lækkert denne mousse smelter på tungen 🙂2 thoughts on “Raw // Chokomousse”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »