Pink Raw Pie

Mens mine grovboller fra denne måneds FitLiving er i ovnen, jeg får min morgen kaffe, og solen skinner ind ad mit vindue, kan jeg passende dele min rawpie med jer, som jeg lavede i sidste uge til mine medstuderende. Den faldt i god jord, til trods for at ingen af dem tidligere havde smagt rawcake.
Jeg elsker det æstetiske udtryk i maden; både når den laves, men bestemt også når den serveres. Har du en foodprocessor er kagen lige til at gå til – det er nemt, og det er det eneste køkkenredskab, der skal bruges.

Raw Pink Pie Bund:
2 dl tørrede dadler
3 dl mandler + ekstra til pynt

Raw Pink Pie Fyld:
6 dl blandede frosne bær (jeg brugte 4 dl hindbær samt 4 dl jordbær) + ekstra bær til pynt
2 dl grovvalsede havregryn
2 dl valnøddekerner
1 tsk vaniljepulver eller en stang vanilje
1 – 2 spsk raw kakaopulver

Fremgangsmåde:
Hæld ca ½ dl mandler i foodprocessoren og blend til mandlerne er hakket. Stil disse til side.
Hæld de 3 dl mandler i foodprocessoren og blend dem til mel.

Mandelmel

Udsten dadlerne og hæld dem ved mandelmelet og blend massen til den former sig som en kugle. Bunden er nu klar og kan trykkes ud i et tærtefad. Beklæd evt. dette med bagepapir. Stil tærtebunden i køleskabet, mens fyldet laves, så den bliver hård.
Nu blendes havregryn og valnøddekerner til mel, vanilje og kakaopulver tilsættes sammen med de frosne bær. Nu blendes der til massen har en cremet konsistens.

Bund samt fyld

Fyldet hældes over bunden i tærteformen og bredes ud. Til sidst pyntes tærten med de blandede bær og de hakkede mandler og stilles på køl i et par timer, til den skal serveres.
Tærten er ren natur, som er fyldt med enzymer og gode næringsstoffer. Lad dig ikke skræmme af, at både mandler og dadler indeholder en del kalorier; denne raw pie er fyldig, så meget skal man ikke have. Tilmed kan den spises med særdeles god samvittighed; til et glas vin, til kaffe, til sommer eller bare til en hyggelig stund i venners lag 🙂

 Voilá! Bon appetit!


1 thought on “Pink Raw Pie”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »