Ingefærshots – det perfekte morgenkick!

Dette shot er en perfekt start på dagen; det booster din energi, det smager fantastisk, og det indeholder udelukkende sunde næringsstoffer. Det siges, at ingefær virker helbredende på forkølelse og kvalme – tilmed gigt samt kolesteroltallet skulle det være godt for.
I Kina er ingefær en udbredt kur mod henholdsvis gigt, kolik, almindelige smerter samt diarré. Så hvis du er ude på at forbedre din fordøjelse, din forkølelse eller hvad det end må være, så giv ingefæren en chance – den kunne gå hen og blive din redning 🙂

Ingefærshot:
ca. 8 cm ingefær
3 røde grapefrugter
1 appelsin

Skræl ingefæren og skær den i ca. 2 cm stykker. Skær hhv. grapefrugterne og appelsinen i både, skær skrællen af og kom dem i blenderen sammen med ingefæren. Blend ingredienserne til de er helt ‘kørt ud’ og hæld dem herefter gennem en si. Kom nu drikken på flaske og opbevar den på køl, så er der ingefærshots til en god uge til ca. 1 person 🙂 Gem endelig frugterne, som er blevet siet fra, og kom det i en dressing, i wokken, på havregrøden, eller hvor det kunne være at foretrække.
Er dette shot ikke ‘nok’ og craver du mere, så prøv evt. at tilsætte en frisk rød chili, inden massen blendes. Dette er medvirkende, i samspil med både grape og ingefær, til at skyde forbrændingen i vejret samt til at give et godt boost af energi.

Voilá.1 thought on “Ingefærshots – det perfekte morgenkick!”

  • Det smager super med chili i og er dejligt friskt. Jeg vil forsøge med resterne i wok.

    Tak for en god opskrift.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »