Kammuslinger m/ grøntsager & dildcreme

Jeg har længe (!) haft lyst til at lave kammuslinger – og i dag blev det så en realitet. Ikke en stor én af slagsen, men dog endnu en vinge at sætte. Det smagte rigtig dejligt, og kammuslingerne var, som nogle måske ville frygte, slet ikke “fisket” 🙂

Resultatet blev dette:

Hertil skal bruges (til 1 person):
3 gulerødder
½ squash
1 stængel bladselleri
10 kammuslinger
Salt og peber
2 fed hvidløg

Dildcreme:
½ dl sojayoghurt
Toppen af et bundt dild
Saften af en kvart citron
Citronpeber

Skræl gulerødderne og skær disse samt squashen i stave. Stænglen af bladselleri skæres i skiver. Opvarm en pande og svits hvidløget, kom herefter gulerødderne og lad dem svitse i ca 10 min. på middel varme. Kom herefter squash og bladselleri i og lad det simre ved middel varme ca. 5 min. Alt imens grøntsagerne steger, lægges kammuslingerne i en skål og krydres med salt og peber. Kom herefter kammuslingerne på en pande og steg dem 2 – 3 min. på hver side. Dildcremen kan med fordel laves imens; hak dilden fint og kom det i sojayoghurten sammen med citronsaft – og peber. Rør rundt og smag til.

Finit, nemt og hurtigt – og et rigtig mættende måltid, selv om det ikke ser ud af meget 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »