Raw kakao-citronkugler m/ gojibær

Opskriften er præcis som opskriften på raw kakao-citronkuglerne, dog er her tilføjet gojibær, som jeg synes smager fantastisk.

Et stort plus ved gojibær er, at de indeholder et hav af vitaminer, mineraler, antioxidanter og aminosyrer. Bærerne er særligt gode sammen med eksempelvis kakao på grund af deres forskellige antioxidantiske egenskaber. I Asien er bærerne kendt som en af de mest næringsrige fødevarer, hvor disse har været anvendt i traditionel kinesisk medicin gennem 2000 år. Dette bevidner om ikke andet, på baggrund af kinesisk naturmedicin, som er verdenskendt på grund af de helbredende effekter, at gojibærerne har egenskaber, som er værd at implementere i sin hverdag – om ikke andet for at få et tilskud af de mange vitaminer, mineraler, aminosyrer og ikke mindst antioxidanter!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »