Blåbær

Det siges, blandt forskere og ernæringseksperter, at en håndfuld blåbær om dagen er medvirkende til at bevare hudens elasticitet og dermed også dens ungdommelighed. Denne konklusion er man kommet frem til efter at have forsket i blåbærrenes egenskaber. Tidligere mente man, at disse blå bær var ganske næringsfattige, på nær et højt indhold af c-vitaminer – de senere år har man dog fundet ud af, at blåbær indeholder en utrolig høj mængde antioxidanter samt andre livsgivende stoffer, som kan være medvirkende til at modvirke visse former for kræft.

Desuden er blåbær en gave til hjernen: vores hjerne ældes i takt med vores krop, og udsættes for oxidativt stress, som nedbryder og ødelægger hjernes celler. Dette er årsag til, at når vi ældes, kan vi miste vores balanceevne samt svække hukommelsen og indlæringsprocessen. Beviserne for disse påstande er fundet ved hjælp af dyreforsøg, som har kunnet påpege, at blåbær har en særdeles positiv effekt på mange af aldringens nedbrydende effekter på hjernen.

Brug blåbær i smoothies, salater, enkeltstående som snack, til morgenmaden på havregrøden, i desserter og lign.

ENJOY – og lad IKKE være med at spise blåbær! De fås året rundt, og selv den frosne udgave er en gave til folket, da bærerne bevarer størstedelen af vitaminer og mineraler!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »