Bær-smoothie/”yoghurt” (jeg er FAN!)

Endnu en smoothie – og en ret lækker én af slagsen! Jeg spiste den som yoghurt, da jeg undlod ad hælde for meget mælk i. Og ja, det er endnu en med bær (de frosne af slagsen), jeg er fan med stort F – det er nemt, lækkert og sundt! Og så mætter det altså okay-godt!

Til “yoghurt” skal du bruge:

½ banan
1½ dl frosne bær (jeg brugte ‘Bær-Symfoni’ – kan anbefales!)
En håndfuld gojibær
½ dl mælk

Denne “yoghurt” bliver dejlig cremet og kan med fordel spises med müsli, gojibær el. lign. oven på.

Hvis ambitionen er at lave en smoothie, tilsættes kun ekstra mælk, ca. 1½ dl.

Heldigvis for lysten, kan smoothies spises på alle tidspunkter af døgnet – ind imellem som mellemmåltid, som de egner sig fantastisk til.

ENJOY!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »